Tak mládeži, já vám přeji krásné prázdniny, nikdo si nic nezlomte, přežite, načerpejte sílu a za 2 měsíce zase hurá do ústavů!! =) 2:) :-)

Dáša Knotková

to zní, jako kdybys sem měl přijít až za dva měsíce.. 7:-|

Zobrazit 1 komentář »

Ahoj, mam problem, z nasi farnosti pojede tak asi 20 lidi, jenze nevim kdo presne, jen vim, ze asi takovej pocet... Nemuze ale registrovat skupinu podle jmen, kdyz nevim, kdo presne pojede..: Co s tiiiim??? :) Muzem se prihlasit jako bezejmena dvaceticlena skupinka? O-)

ViZ

v pohodě... motivuj ostatní, ať se zaregistrují, ty sám se zaregistruj a pak se zbytek odladí při příjmu na Velehradě. Registrace je orientační a usnadňuje zajištění a přijetí, ale není povinná.
Díky!!!

fior

plati to aj pre Slovakov? lebo na stranke je napisane, ze sa treba zaregistrovat a zaplatit popaltok do konca juna? nasa skupina to uz nestihne, preto neviem, ci sa vobec mame organizovat

ViZ

plati to i pre slovakov, lahšie cestovanie so slovenskymdrahami zvlaštnym vlakom by malo byť zareigstrovane, aj autobusy sa nejake organizuju... zkus napisat na adresy [email protected] a [email protected] odpovedia ti presne ako to je s registraciou na slovensku. a ak by neodpovedali, pridte priamo na velehrad.

Petr Janoušek (janick)

to jsem nevedel, že umíte i slovensky

fior

Dakujem za odpoved aj za peknu slovencinu :-)

Zobrazit 5 komentářů »

Má někdo typ, kdo se stane vítězem letošního EURA ve Vídni ?

Napsat komentář »

ale já jo. Smrdělo to hodně? A mohli ste si na něco sáhnout?

Napsat komentář »

Ahojte, chcela by som sa prosim vas spytat jednu dolezitu organizacnu vec. Mame si priniest vlastne stany? Alebo to bude na sposob ako napr. Mariazell, tie velke vojenske stany? Lebo ak by sme si mai vziat vlastne stany, bol by to asi velky problem. Dik za odpoved.

Petr Janoušek (janick)

stany určitě svoje.

ViZ

Myslím, že stan si je možné půjčit od známých (od rodiny) a pro ty, kteří nebudou mít vlastní stan chystáme provizorní skautské přístřešky ... ale zase nemůžem organizovat bydlení pro všechny.... to by musel být příspěvek na setkání mnohem vyšší. Mj. POčítáte s tím, že přispějete na benefiční koncert aspoň 100 Kč? :-)

Zobrazit 2 komentáře »

takže když jsem počítala, že pojedu s autem a někde ve vedlejší vesničce to nechám stát,asi jsem byla naivní, že :-$ ale když naši tříčlennou skupinku někdo doveze, tak může snad zajet až někde hodně poblíž, vyhodit nás tam a zase v klidu pěkně odject,ne? O-)

ViZ

ve vedlejší vesničce ho můžeš nechat stát jen tam, kde to nikomu nebude překážet, kde není zákaz stání atd... na Velhrad nebude zákaz vjezdu jako během Dnů lidí dobré vůle, ale pochopte lidi, že Velehrad není velký :-) 7:-|

Zobrazit 1 komentář »

Burzu volných míst ve stanech na Activ8, neoficiální, zcela zdarma, najdete na Signálech v Diskuzích, soukromé diskuze, na adrese http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=1853 Tak nabízejte, hledejte, a získané informace si ještě pečlivě ověřte,ať to máte jisté. Užijte si setkání v pohodě a bez stresu 2:)

Napsat komentář »

Je možné i v ČR se někde přihlásit takovýmto způsobem jako to dělají na Slovensku a pohodlně se dostat bez problémů až na Velehrad? Mají to tam perfektně zorganizované, ostatně jako vždy, a nemá problém ani ten, kdo je sám a nemá s kým jet: B-) :-$
X:) Milí mladí!
Všetkých, ktorí ste si v prihlasovacom formulári zvolili dopravu „Activ8 autobusom“ s príslušným nástupným miestom, prosíme o zaplatenie cestovného na účet Konferencie biskupov Slovenska /prevodom alebo vkladom na účet v Ľudovej banke/:č. ú.: 4000537527/3100, variabilný symbol /VS/:708 1 x /x=počet mladých – ak platíte za… Zobrazit více

Je možné i v ČR se někde přihlásit takovýmto způsobem jako to dělají na Slovensku a pohodlně se dostat bez problémů až na Velehrad? Mají to tam perfektně zorganizované, ostatně jako vždy, a nemá problém ani ten, kdo je sám a nemá s kým jet: B-) :-$
X:) Milí mladí!
Všetkých, ktorí ste si v prihlasovacom formulári zvolili dopravu „Activ8 autobusom“ s príslušným nástupným miestom, prosíme o zaplatenie cestovného na účet Konferencie biskupov Slovenska /prevodom alebo vkladom na účet v Ľudovej banke/:č. ú.: 4000537527/3100, variabilný symbol /VS/:708 1 x /x=počet mladých – ak platíte za skupinu/Do účelu platby uveďte svoje meno a priezvisko, v prípade skupiny meno a priezvisko vedúceho skupiny.
Spolu s cestovným zaplatíte súčasne aj účastnícky poplatok 150 SK za osobu. V poplatku je zahrnutá 2x teplá polievka /piatok, sobota/ + symbolický príspevok na organizáciu.
Prosíme Vás o zaslanie informácie o zaplatení emailom na [email protected]/dátum platby, meno a priezvisko účastníka, nástupná stanica; v prípade skupiny menný zoznam účastníkov/
Autobusy pôjdu 17.7.08 smerom na Velehrad a 20.7.08 z Velehradu. Presné miesto a čas nástupu sledujte na www.activ8.sk 2:)

majkiii

Nezbývá mi než dodat - v blogu pro vysokoškoláky, kde snad v září budou čerstvé aktuální informace :)

herby

Ale tak pro jednou by ses mohla mrknout do Brna, ne? ;)

Zobrazit 21 komentářů »

Tak aspoň, že je vidět, že se o tom všude píše :-) To mám radost :-)

lisieux

nenašel jsem nikde informace, kde je možné uschovat jízdní kola po dobu setkání, rádi bychom na nich do jižních Čech i zpět :-) díky za info, pěkný den M.

majkiii

Kola na místě setkání uschovat půjdou. Kam přesně vás nasměřují pořadatelé na místě :)

lisieux

takže fajn bude to asi podobné jak v Táboře :-) uschovat a pak vyzvednout :-) M.

ViZ

No bude to možné i během těch dní vyzvednout a jet na výlet ... třeba v sobotu odpoledne zajet na Buchlov... nebo na Baťův kanál atd... budou v zahradě internátu gymnázia - vstup průjezdem.

Zobrazit 4 komentáře »

všude se píše, že se mám zaregistrovat když chci jet na setkání, ale kde se registruje na samotných stránkách www.activ8.cz jsem to nenasla, možná to tam je, ale v tom případě hodně nepřehledné...nešlo by s tím něco udělat? díkes a fajný den. 2:)

herby

je to v levé části - pod nadpisem důležité je odkaz registrace (http://activ8.signaly.cz/0803/registrace) :-)
takže se už můžeš registrovat :)

Tofl

Je to zde: http://activ8.signaly.cz/0803/registrace

Pokud se chceš registrovat jako jednotlivec, tak klikni zde:
http://www.signaly.cz/akcePrihlaska.php?id=5

Ono to tam je jak už psal herby 2:) Stačí se jen naučit klikat na ta správná místa a pořádně si prohlédnout stránky :-)
PS: neboj, taky se mi občas stane, že něco přehlédnu.....

Zobrazit 2 komentáře »

Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat: opravdu není možnost jet na setkání vlastním autem? Chystáme se jet ve skupince z jižních Čech...

ViZ

omezené možnosti parkování budou ... ale pro účastníky obecbně platí, že parkování na Velehradě není otevřeno (nechme místní žít, prosííím)v blízkosti Velehradu směrem na Salaš to budou organizovat pořadatelé...

herby

No ono těch míst, která by byla ještě dál, v ČR pravda moc není :D

Zobrazit 13 komentářů »

Děti, tak dneska sem byla na pitvě!!!! d-|

Dáša Knotková

závist. :-$

Zdeňulka

no, nevim nevim... :-o)

Zobrazit 2 komentáře »

ten borec je doost šikovnej.

Napsat komentář »

Wow, tak ten je fakt doooooooooost dobrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář »

kouknu, jinak já taky nejedu, protože máme zítra záverečný předávání víza

Napsat komentář »

HÉÉÉJ! TAK NA TODLE JUKNITE!!! to je uplne nejvostrejsi borec!!!
http://www.super.cz/vtipky/11425-beatboxer-s-fletnou.html
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Napsat komentář »

Jo hele Teruš, nechtěla bys náhodou si dát na profil nějaký fotky z farního dne :-) ??

Teru

už se stalo :-)

Kačkač

Díky Ti dobrá vílo :-) Ale než se kouknu na fotečky, určitě krásné, tak se mrknu na to video...

Zobrazit 2 komentáře »

Jaký národ? Vlast! Patria, otčina. Když se tu narodili, je i jejich. Národnost zajímá nacionalisty. Jaké "národnosti" byli stavitelé Národního divadla Schulz a Zítek? Neuměli slovo česky. Josef Mánes jakbysmet. Julius Zeyer se naučil česky v 18 letech. Nebyli snad vlastenci? Franz Kafka, Max Brod - byl "naši", nebo ne?
Navíc, pro křesťana je tohle stejně irelevantní - bližní je bližní, Žid, Řek, Říman, Skyth, Samaritán, Cikán...
(Gipsy.cz se mi nelíbí - nezajímá mne tahle muzika)

tondakolik

já nepopírám že vlastenectví je spjato se zemí - ale popírám že vlastenectví znamená že všechno co je v této zemi je "naše"!

Zobrazit 1 komentář »

no jojo, už tomu tak bude S:)

Teru

opet po praxi? :-)

Zobrazit 1 komentář »

No abych nemátl, tak "neoficiální" trika pro ActIv8, o kterých jsem tady mluvil, jsou tato - http://www.t-fish.net/AkTualiTy/Neoficialni-trika-pro-Activ8-jsou-v-prodeji.html a jsou "komplementárně sdružená" (otočená hlavou dolů) s trikama, která dělali kluci z T-fish výpravě do Sydney, logo je vidět tady - http://www.t-fish.net/AkTualiTy/Oficialni-trika-ceske-vypravy-na-WYD-Sydney-2008.html

Oficiální trika prý budou "krásný s mottem Receive the power a s holubičkou", jak psala Evik02 v Častých dotazech - http://activ8.signaly.cz/0803/caste-dotazy-cz :)

Kubikula

:-) to já budu mít to pro ty co jedou do Sydney i když do Syndey nepojedu O-)
kámoška mi ho sežene

majkiii

A k čemu Ti to bude? To je otázka čistě ze zvědavosti, protože mně osobně přijde o ničem nosit triko akce, na které jsem nebyla...

herby

Vidím to podobně.. ačkoli se mi triko z Tábora moc líbí, tak protože jsem tam nebyl, není pro mě :'-(
;-)

Anna Maková

jj vidim to stejne......akorad ja v Tabore byla :o) :o) :o)

Zobrazit 4 komentáře »