to bylo uplně úžasný nikdy sem nebyla na žádný pořádný takovýhle akci bylo to úúúúža a chtěla bych z5 no uvidíme jestli bude něco příští rok :-)

Napsat komentář »

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte natočenou sobotní ranní - dopolední rozcvičku. Hlavně mám na mysli dostihy a motýlka (v polštině). Zrovna tyhle věci jsem netočil, protože jsem se díval bez foťáku a teď mě to hrozně mrzí. Zatím jsem to nikde nenašel :-$ . Díky za odpověď

maruska1991

jee ahoj....já teda to nemám natočený, pač jsem neměna nač, a tak bych se chtěl zeptat, jestli bys mi nemohl poslat aspon to, co máš z té ranní rozcvičky ... teda jestli by ti to nevadilo ...děkuju

Zobrazit 1 komentář »

jj.teď se tu hru chystám poslat do Dina a už mám skoro udělanou další hru a mám vymyšlenou ještě jednu hru kterou začínám a myslím že my mohla bejt taky dobrá.. :-) :-)

Napsat komentář »

jsem zvědavý na RADU(jako trenéra) ve fotbale
BANIK do toho
kdo neskáče není čech hop hop hop :o) :-)

Napsat komentář »

olimpiáda to zas bude ostuda
snad jen ty basketbalistky :o)

Napsat komentář »

To není pro mě žádná novinka.
Jen jsem ten padák viděl, tak jsem si řekl: "Zase létá!"

Napsat komentář »

:-E) :-E) :-E) A já si pořád říkal, co to neustále vrčí nad našimi hlavami :-E) :-E) :-E)

Napsat komentář »

Četli jste to? :-)
http://www.katyd.cz/index.php?cmd=page&type=11&article=6103
Tak už víme, kdo odváděl pozornost od klokana... :o)

Napsat komentář »

noty uz sem rozesilala...akordy se maji casem na signalech objevit (pry) az je Lukas prepise do zpevniku..jinak behem prazdnin je m,uzu jeste snad poslat,nevim jak rychle podle casu,ale ma to ca 14 MB takze to chce velkou schranku :-) :-)

Napsat komentář »

Ahíjik připojiju se k dotazu o noty k písničkám z activ8 předem díky

Napsat komentář »

nevim jestli se už na to někdo ptal, ale nevíte prosím někdo, kde se dají sehnat noty a akordy k písničkám z activ8?

Napsat komentář »

no me by si mohl odkazat nejaky trsatka a taky ten stojan na tu kytaru....budes moc hodnej :-) :o) :-)

Napsat komentář »

Ahojte :-) Já bych moc chtěla poprosit o akordy na písničku Obeta srdca,jestli to někdo máte 2:) děkuju moc,mail bych poskytla :-) S:)

Hwest

Zkus třeba Čanakyho úpravu této Redmanovi písně: http://richardcanaky.sk/text_akord/ine/Obeta_srdca.rtf

Lenoushek

Děkuju moc :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Včera byl Landa v Impulsech Václava Moravce. Záznam lze najít na www.impuls.cz. Co řekl? Nic! Na konkrétní odpovědi odpovídal rozostřeně, vlastně jsem vůbec nepochopila z toho rozhovoru, o co mu jde. A tak je to se všemi rozhovory, které jsem četla nebo slyšela. Nikdy neříká nic konkrétního. To je podle mého názoru trochu divné.
Jediné, co jsem usoudila z toho rozhovoru, je, že Landa z hledání udělal absolutní hodnotu. Hledá, ale neví co. Jakmile se k něčemu přiblíží, utíká dál, protože by se musel nějak rozhodnout. Místo konkrétní odpovědi na výzvu raději uteče a hledá. Mám dojem, že jeho… Zobrazit více

Včera byl Landa v Impulsech Václava Moravce. Záznam lze najít na www.impuls.cz. Co řekl? Nic! Na konkrétní odpovědi odpovídal rozostřeně, vlastně jsem vůbec nepochopila z toho rozhovoru, o co mu jde. A tak je to se všemi rozhovory, které jsem četla nebo slyšela. Nikdy neříká nic konkrétního. To je podle mého názoru trochu divné.
Jediné, co jsem usoudila z toho rozhovoru, je, že Landa z hledání udělal absolutní hodnotu. Hledá, ale neví co. Jakmile se k něčemu přiblíží, utíká dál, protože by se musel nějak rozhodnout. Místo konkrétní odpovědi na výzvu raději uteče a hledá. Mám dojem, že jeho životním cílem není dostat odpověď na otázky, ale stále hledat. Protože je to pohodlnější.

tondakolik

chce to číst nějaké pořádné rozhovory - já četl a viděl spousty rozhovorů s Landou a vždy jsem viděl že Landa ví o čem mluví a oco mu jde!

tondakolik

nepřijde mi že by nevěděl o čem mluví...

Podiven

A o co mu tedy jde? Já jsem to z těch jeho fantasy her, draků a tajných řádů, které zakládá a opouští, bojových sportů, automobilových závodů, podpory vojáků ve válce, s kterou vlastně tak úplně nesouhlasí, nahnědlých a militantních písniček, kýčovitých muzikálů, rádobyprovokací s runovými nápisy, siláckých gest a neustálého mlžení stále ještě nepochopil...

tondakolik

Landovy jde o to aby se lidé zamysleli sami nad sebou a aby zvážili zda to co dělají je správné! Podle mne je úžasné když někdo z bohatých této země je ochoten se "rozdělit" o své peníze s ostatními! A když se podíváš třeba na Malinu - je na tom něco špatného že Landa s Krestou a zbytkem "týmu" chtějí abychom byli řidiči s velkým ř? že točí kazety pro řidiče začátečníky - které jsou užitečné pro všechny řidiče, že točí kazety pro děti ve školách... Podle mne jsou silnice nebezpečné a je to povahou nás řidičů - a Landa je ten kdo se rozhodl s tím nějakým způsobem bojovat! a to je chyba?!
I další aktivity Dana Landy mluví o tom co chce - chce abychom se měli mezi sebou rádi a abychom se měli prostě lépe!
tajné řády - to myslíš zřejmě Ordo Lumen Templi které Landa skutečně opustil, ale pokud si někdy slyšel proč jej opustil, nevidím v tom žádný problém. Mnohokrát se dáš dohromady s dalšími lidmi a založíte nějakou "partu", ale po několika letech pochopíš, že v té vaší partě chce každý trochu něco jiného, nedá se říci jeden chce dobré a druhý špatné, svět není černobílý, ale prostě každý chce trochu něco jiného a později tedy pochopí že se společně "nedomluví" a tak se raději dohodnou na tom, že každý půjde jinou cestou. To ovšem neznamená že z nich nebudou nadále přátelé!
bojové sporty - to už jsem tu říkal že tomu ani já nefandím...
automobilové závody - co proti tomu máš? automobilové sporty provozuje obrovské množství lidí a nevím co je na tom špatného!
podrpora vojáků - o tom nic nevím, budu rád když mne poučíš, o podpoře nějakých vojáků nic nevím...
nahnědlé a militantní písničky - kterépak to jsou? myslíš písničky nové nebo staré? nebo snad Orlíky? které podle tebe jsou militantní - právě naopak má Landa spoustu písniček "protiválečných" jako je Ona, Prostestsong a podobně...
kýčovité muzikály - viděl jsi Tajemství? Podle mne je to Dílo (velké "D" je úmyslně)
mlžení - Landa je mlžen médii...

Zobrazit 4 komentáře »

Tak to je na dlouhé povídání... d-| :o)

Napsat komentář »

Aha terka si to přečte - v souvislosti s tím mě napadá jen - chcete někdo něco odkázat v závěti?

Zdeňulka

jo ještě mám tvůj stan..., ale musím ho vyčistit....nespícháš na něho doufám..? :-o) :o)

Teru

JO! chci tvuj skalp! :-b :o)

Zobrazit 2 komentáře »

a fotka by nebyla? B-)

Zdeňulka

časem... :o) :-E)

Zobrazit 1 komentář »

přesně tak :-)

Napsat komentář »
Napsat komentář »