Ahoj:-) Hledám silniční dámské kolo za odvoz. Olomouc:-)

Napsat komentář »

Všechny vás srdečně zdravím! Studentské rádio UP Air vysílá od února v rámci svého vysílání již i pořad o křesťanském životě studenstva - magazín Sarkandrovka. Nezapomeňte si nás proto naladit (resp. pustit) na play.cz každé sudé úterý od 18:30. Další úterý 3.3. bude naším hostem předsedkyně VKH Olomouc Alžběta Kytnerová a tématem studentské křesťanské spolky. Buďte s námi! Kdo proti nám?

Zobrazit 1 komentář »

Ahoj! Hledám k sobě do dvoulůžkového pokojíčku spolubydlící. Jedná se o výborné místo- bydlím na klidném privátě, který je busem 10 minut od centra, hned vedle lék.fakulty, s nájmem pouhých 1864,-/měsíc(vč. internetu). Jsme tu 3 pokoje po dvou lidech(studentech) a se zařízenou kuchyní a soc. zařízením, vše pěkné, nové po rekonstrukci. Jestli bys ráda ušetřila a chceš mít svůj klid a příjemné spolubydlící, určitě napiš! :)

FranTISEk

ooo proč já nejsu v Olomouci.. a žena k tomu :D

Zobrazit 1 komentář »

Zdravím, stále hledáme 2 slečny do bytu 2+kk na náměstí! Byt je prostorný, celková plocha asi 105m2. Zatím byt obýváme ve 4 (já a 3 slečny), jsme naprosto nekonfliktní, máme rády spánek, pořádek a višňové pivo! Celkový nájem ční 2300 Kč. Pokud byste měli zájem, nebo o někom věděli, neváhejte a ozvěte se! :)

Mail: [email protected]

Hezký zbytek večera :)

Napsat komentář »

Ahoj, nepojedete někdo náhodou taky v sobotu ráno na Velehrad?

Zobrazit 2 komentáře »