Hledáme bydlení pro novomanžely od ledna 2014, v lokalitě Olomouc.
Nebráníme se společnému bydlení.
Kontakt: 733 676 794, [email protected]
Děkujeme.

Napsat komentář »

Přátelé, zítra v odpoledních hodinách odjíždíme do Francie společně s dalšími mladými na obláčku k Betlémským sestrám (což je slavností přijetí do řeholního společenství) jedné naší výtečné společné známé Lenky Šprtové z Vyškova. Myslete prosím v modlitbě na nás, a hlavně na Ni. My budeme na oplátku v modlitbách s vámi:)
In Christo +František

Ričík

Jaké to bylo?

FranTISEk

Moc krásné :) Lenka je planá Světla, věřím, že nám také svítí na cestu. Jen jsem si dovezl angínu, tedy načatý jsem byl už dávno ale to počasí poslední dny a těch 3500 km za víkend bylo dosti... ale aspoň vím, že se to dá zvládnout:) sice ná ve zdraví, ale co už :D Tož moc pozdrav Olomouc a zvláště Lidušku :) F+

Zobrazit 2 komentáře »

Ahoj, jsem student teologie na postgraduálu a hledám bydlení v Olomouci. Nevíte náhodou někdo o něčem?

Napsat komentář »

Ahoj, jsme 2 holčiny a hledáme spolubydlící(ho) do průchozího 3. lůžkového pokoje. Byt je přímo v centru Olomouce v pasážce směrem na Nám. Hrdinů. Cena je 1 920 Kč se vším všudy. Pokud máš zájem, neváhej a kontaktuj nás na tel. čísle: 725 667 590. :) Všechny dotazy rády zodpovíme, popřípadě se můžeme domluvit na schůzce. :) Hezký den všem. Ahoj. :)

Napsat komentář »

přijměte pozvání na církevní silvestr v Olomouci!! :)

marionette

přijímám.. :D

Zobrazit 1 komentář »

program tohoto týdne:

- v pondělí využijte možnosti zajít na hřbitov a pomodlit se za naše věrné zemřelé (viz záložka Dušičková pobožnost)

- ve středu se můžete pokusit spolu s dalšími odvážlivci předběhnout tramvaj (záložka Běh za zemřelé)

- a po studentské mši nás ve středu poctí svojí návštěvou bratři Diblíkovi a popovídají nám o své roční ceště kolem světa

info k jednotlivým akcím:
www.vkholomouc.cz
http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Akce/Beseda-o-ceste-kolem-sveta-s-bratry-Diblikovymi.aspxv

Napsat komentář »

Tři mladí věřící hledají spolubydlící(ho) do pokoje v rodiném domě v Olomouci na Pavlovičkách (samostatný pokoj, společná kuchyně a sociálky). Vnitřek je nově rekonstruovaný. Dům má zahradu, kterou je možno využívat. Pro jednoho by nájem vycházel na 3000Kč nebo je možno pro dva (buď stejného pohlaví nebo manželský pár) tak by vycházel nájem na jednoho 1750Kč. Nájem je včetně inkasa (proto je u dvou vyšší cena). Po domluvě možná prohlídka.

Při zájmu volejte na 605841363 nebo pište na email: [email protected]

Napsat komentář »