Milí moji,
potřebuji poradit. Je nás šest spolubydlících holek a sháníme skříňku. Máme malou koupelnu, takže by měla být jedna s šesti poličkami-v ideálním případě. Prosím, poradíte nám, kde by se dala sehnat? Máte s tím někdo zkušenosti? Obi, Hornbach....Máme auto bez dálniční známky, takže Ikea prosím ne. Naše finance jsou omezené, ale něco dohromady dáme...Přeci jenom jsme ještě studentky....Nestěhuje se někdo a neprodáváte něco?
Díky moc všem za jakékoliv rady, budeme vděčné.

Mony

Zkuste Jysk,nevydrží sice věčně,ale většinou se dá najít něco za nižší ceny-na studentský byt ideální ;-) V Olomouci je tuším v Centru Haná. A hned vedle něj je Mobelix ;-)

Klarysa

Mony, díky! Zatím to vypadá na nerezové/kovové police z Moebelixu. Přijdou mi praktické. Musíme se domluvit s holkama....Do Jisku zajedu někdy příští týden, protože jsem našla jednu skříň za dobrou cenu, ale nevím, jak vypadá zevnitř v zavřených skříňkách, jestli jsou tam taky police. Ríša doporučoval Hornbach nebo Obi, ale na netu jsem nenašla rozměry nebo nejsou fotky....
Víš, měl to dělat náš taťka, nebyl to problém, chtěl peníze jen za cestu a teď je to nezkutečný problém a hledají se výmluvy a důvody, proč to nejde..... Nestíhám všechno, co si on zrovna usmyslí, potřebovala jsem se o víkendu učit a pak to odnesou všechny mé spolubydlící...Je mi to trapné, ale nějaké řešení se najde.
Vážím si toho, že jsou lidé kolem mě, kteří jsou nám ochotni pomoci. Díky i Tobě :)

Mony

Není zač, Klárko ;-)

Zobrazit 3 komentáře »

Milí vysokoškoláci, sháním ubytování na příští akademický rok pro jednu osobu na nějakém cenové přijatelném bytě, ideálně v centru nebo poblíž centra...Kdybyste někdo o nečem věděli, prosím, napište do zpráv :o)

Markéta Pavelková

vím o skvělém místě, ale jen na zimní semestr, kamarádky na ten semestr odjíždí na erasmus, tak bude volný jen na půlroku, ale kdybys měla zájem, tak napiš zprávu pro více info:)

Zobrazit 1 komentář »

Zdravím, sháním ubytování pro tři kluky v bytě. Nejlépe v blízkosti lékařské fakulty. Budu rád za každou odpověď děkuji :)

Napsat komentář »

Děcka, pojďte se v Ol. koupat, pořídím Vám zmrzlinku;-)

Napsat komentář »