Danielka444

svět je až moc rozmazlený na to, aby pochopil, že aj ostatní majů právo na život a na veřejné vyjádření názoru ... jináč film je zpracovaný pěkně a myšlenka je úžasná .. ;)

David Augustýnek

Myslím si že právě to nám chce tento film sdělit!! Jedinečnost člověka je dána tím jak se projevuje jeho JÁ. Jedním z projevů vlastní osobnosti je i projevování LÁSKY svým bližním. Znepokojuje mě ovšem fakt že se homosexuální svazky dostávají do povědomí lidí povětšinou ve špatném světle. Adopce dětí není pro tyto páry vhodná už z toho důvodu že se dítě vychovávané v domácnosti dvou matek či otců opravdu bude cítit jinak než v klasické rodině, a nikdo mě nenamluví že to tak není.

Danielka444

šak jo já s tebů sůhlasím ;) .. enom sem řekla svůj názor ;) ..jenom je to fakt strašné když sa nad tím člověk zamyslí...

Angelo23

To je síla. Je smutný, že člověk je schopný odsoudit druhého jen proto, že se vymiká jeho představám.

Zobrazit 4 komentáře »
máááruš

nádherné =)

Maruuu

opravdu překrásné

Zobrazit 2 komentáře »
JiridloAA

PARAADA!! :)
hmmm, no, na tuto verzi se asi noty sehnat nedaji... ono, na tuhle pisnicku se vseobecne blbe schani noty. (a je to skoda, a take rozhodne nejni sama, takovych pisnicek je az moc...)

Zobrazit 1 komentář »

,,Pro hluchotu Vašich srdcí neslyšíte pláč slabých a zraněných"

Napsat komentář »
jose

Díky Qvido, taky jsem žasl nad kamarádkou.

Kajuša

Proč jen jsem nejela s vámi... si říkám při čtení článků z letošní Medju. Nejela jsem z důvodů, že je tam pro mě těžko snesitelné vedro ( i když letos bylo stejné vedro i tady a přežila jsem to), každým rokem je tam čím dál více lidí a ta cesta busem – no potěš koště…. Proč se mi při rozhodování vybavily jen ty špatné věci, vzpomínky? Nemá to být naopak? Člověk přeci na to špatné zapomíná a zůstává jenom to hezké. Ale to asi pro Kajušu neplatí :) Jaké z toho tedy plyne ponaučení? Kajuše, Kajuše nevěš hlavu, příští rok bude zase možnost splynout v davu.

Zobrazit 2 komentáře »