Rok 2023
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2009
Rok 2008
Rok 2007

Ahoj. A letos nějaká mládež je? Vím, že byla ted v říjnu nějaké úterý, ale to nemůžu....hodila by se mi středa..

Napsat komentář »

Kam jsme došli, kdo to ví. Kdo pak nám, to odpoví... la la la :D :D :D

Napsat komentář »

Miluju psaní dopisů! Teda abych to upřesnila, tak s obsahem mívám problémy, protože se snažím napsat co co nejsrozumitelněji, čtivě atd. a to mi pak kazí celkový požitek z tvoření dopisu. Ale miluju vymýšlení podoby dopisů z výtvarnýho pohledu (malinký obálečky, inkoust, vlepený vylisovaný kytky, různé typy písma, psaní nedominantní rukou:-) atd.....). A taky se mi strašně líbí taťkovy dopisy - místo některých slov kreslí obrázky - jako v těch dětských časopisech, jestli se pamatujete :-)

IFS

Graficky se to snad podobalo, ale i kraličtina je blíže dnešní češtině než polštině...

Tofl

To je pravda, myslím, že by jsme spíše o tomhle tématu měli duskutovat zde:
http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=215

A tady se vrátit zpět k dopisům či ještě maximálně k emialům / SMSkám

Zobrazit 41 komentářů »

jo, jedině rukou!
a dokonce mám brk a inkoust! je to rpostě nádhera. pak člověk dává pozor na každé slovo, které ze sebe vypustí.

Jorik

V pohodě, jak si můžeš všimnout, já udělat rovnou dvě :D

Danyrka

Pouze opravený starý příspěvek :o)))))
Dobrý názor, ale přiznám se, že takhle jsem nad tím ještě nikdy nepřemýšlela. Já to chápu tak, že ne vždy se mi podaří vyjádřit se tím nejlepším způsobem a proto je lepší si vše nejdřív hodit nanečisto na papír a promyslet to. Právě v tom vidím dobrou cestu ke srozumitelnosti, skrze kterou chceme být upřímní. Když mi na někom hodně záleželo, tak jsem mu chtěla ukázat, že si dám záležet, abych pro něj/pro ni, napsala ten dopis co nejlépe. A hlavně: dopisy jsem psala a píšu častokrát ve spojitosti s něčím vážným. Proto považuji za důležité se zamýšlet nad tím, jak formuluji věty a jak by mohly vyznět.
Nedávno jsem si takhle psala s jednou kamarádkou, která řešila chození s klukem, který jí bil, ale i přesto si ho chtěla vzít. Popsala jsem hodně papírů nanečisto. Bylo těžké slovy vyjádřit, že jsem na straně té kamarádky, chápu jí a cítím s ní, ale že zároveň s něčím s nesouhlasím. A myslím, že ta příprava nanečisto mě neochudila o upřímnost. Naopak mi dala možnost citlivěji napsat to, co jsem jí chtěla sdělit.
Ale zároveň chápu, o čem píšeš Ty. Já jsem tak trochu umělec a nemám moc ráda, když musím psát dopisy či jiné texty podle nějakého předem určeného standardu a tím pádem jsem nucena popřít svou osobitost.
Dopisů, o jakých píšeš Ty, jsem se napsala a "nakreslila" taky dost
Mám ráda tvůrčí dopisy.

Zobrazit 14 komentářů »

Ahoj, sice se přidávám do již rozjeté diskuze a už to určitě přede mnou někdo řekl, ale stejně mi to nedá říct: "A co by na tom mělo zatraceně vadit?"
Díky za pozornost ;-).

Napsat komentář »

moc ráda poslouchám vánoční písničky.. :-) ale kdo né že? .. :-)

Napsat komentář »

:-$ tak já si napíšu sama.. :-)

mayiyinka

neboj,někdo se určitě najde :o) :-)

Zobrazit 1 komentář »

no to nevím.. :-)

Napsat komentář »

a kdo si bude psát se mnou? :-) :-) X:)

Napsat komentář »

Frater et soror, nechte toho :-) :-) :-)

Napsat komentář »

já si klidně budu dopisovat, baví mě luštit hieroglyfy :-)

Napsat komentář »

dopisy jsou skvělé, člověk vidí i rukopis, je v to více takové osobní. škoda že už se psaní většina lidí vyhýbá a známečky jsou tak drahé..

Theresie

nesměj se mu :-) nebo si začnu psát i s tebou a potom Ti už do smíchu nebude :o)

Jorik

Co na to říci. ; - )

Zobrazit 8 komentářů »

Občas je pořeba se proti nečemu postavit, prostě přilíst a ukázat se. Jinak si určité skupinky lidí začnou myslet že je všem všechno jedno a oni si můžou dělat co chtějí. Bohužel to tak je.

Napsat komentář »
Napsat komentář »

jj to teda...špatné špatné....sna bude zítra veselejší pohídka... B-)

Napsat komentář »

Smutná pohádka ta dnešní kvalifikace... B-)

Napsat komentář »

Já taky ne!

Napsat komentář »

Bydlíte někdo na koleji, já ano. Tady vládne anarchie, nikdo nic neřeší. Spí tu každý s každým. Mě to vyhovuje, i když se mě to netýká. Pokud mají lidé ze společného soužití strach, můžeme podobné akce zrušit. Každý si vykoná soukromou modlitbu doma. Koneckonečníků Bůh je všude. 2:) 8-( :-$ :-) 7:-| :-q

Jorik

Děkuji. R. Lukavského si moc vážím, i když o něm mnoho nevím. Je to něco jako, že si hodně vážím Jana Pavla II a matky Terezy a také o nich mnoho nevím.
Nic méně v těch sprchách u mě nešlo o stud. Ale je zbytečné se šťourat v tom o co přesně šlo. není nutné znát na všechno odpověď. Mnohdy stačí vědět, že je to dobré. A někdy ještě i proč je to dobré.

Jorik

Neznám mnoho ř. katolíků, ale ty které znám, tak většina má zdravou stydlivost. A naopak jsou mnohdy průbojnější než někteří nevěřící, ale přitom zůstávají stále slušní.

Zobrazit 14 komentářů »

A jinak můj názor je, že na velkých akcích jsem spíš pro oddělené spaní. Ale na malých, kde je třeba deset dvacet lidí, jsou tyhle věci o domluvě. I když není nad to se zatvářit, že mi nějaké přestrojování holek je jedno, že chci radši spát a otočit se zády k dívčinám :D

Pingee

8-( X:) :-)

Zobrazit 1 komentář »

Jaképak společné spaní? Lidé, bděte!

Napsat komentář »
  • 1
  • 2