Rok 2023
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2009
Rok 2008
Rok 2007

Neměla být řeč o smíšeném spaní na různých akcích?
Pokud prostory konání akce neumožňují oddělené spaní, tak nevidím důvod, proč by vedle sebe nemohli spát kluci a holky. Těžko lze předpokládat, že se (pokud je to křesťanská akce) "do sebe pustí" nějací dva zamilovaní, když kolem nich leží desítky dalších lidí :-) ... takže z této strany zřejmě nic nehrozí.

Jediný problém je nedostatek soukromí - například na převlékání, ale i to se dá vyřešit. Ale jinak si myslím, že to může být prospěšné a poučné, mnoha lidem to vezme iluze. Například když si kluci i dívky myslí, že chrápou jenom… Zobrazit více

Neměla být řeč o smíšeném spaní na různých akcích?
Pokud prostory konání akce neumožňují oddělené spaní, tak nevidím důvod, proč by vedle sebe nemohli spát kluci a holky. Těžko lze předpokládat, že se (pokud je to křesťanská akce) "do sebe pustí" nějací dva zamilovaní, když kolem nich leží desítky dalších lidí :-) ... takže z této strany zřejmě nic nehrozí.

Jediný problém je nedostatek soukromí - například na převlékání, ale i to se dá vyřešit. Ale jinak si myslím, že to může být prospěšné a poučné, mnoha lidem to vezme iluze. Například když si kluci i dívky myslí, že chrápou jenom pánové a v noci je vzbudí šíleným zařezáváním jakási křehká dívenka :-). Nebo když si někteří nesmělí jedinci myslí, že druhému pohlaví jde jen o jedno a v noci se budou na druhé vrhat.

Smíšené spaní na akcích nedělá problém lidem, kteří mají sourozence opačného pohlaví a sdílí s ním pokoj. Někteří ostatní se sice mohou ze začátku trochu vyděsit, ale myslím, že tam fakt žádné riziko újmy nehrozí...

Mathey

Dobrej příspěvek se kterým se ztotožňuju. Jednoduše, stručně, výstižně. díkes

Danyrka

Dobře jsi to napsala, ale mám dojem, že podobně to tu už psalo pár lidí před Tebou. To je jedině dobře! Nesouhlasí snad ještě někdo s těmito stanovisky?

Jorik

No, osobně se držím toho, že pokud to situace dovoluje, je lepší oddělené spaní. Minimálně u mladších mládežníků. U dospělých souhlasím, že společné spaní své výhody má. Ale stále platí, že není dobré se zbytečně vystavovat pokušení. A co převáží, že už na každém jednotlivci. ;-)

Danyrka

Naprosto s Tebou souhlasím!

Zobrazit 4 komentáře »

Máte rádi ručně vyráběná přání? Kupujete je? Nebo radši zakoupíte kýčovitou květinu potištěnou zlatem s nápisem "k svátku, z lásky" apod.?
Nebo na dopisy a přání používáte pouze vlastnoruční práce?

Jorik

To mi připomíná, že jsem nedávno při úklidu našel pár dopisů na které jsem ještě neodepsal. Ten tvůj byl tuším mezi nimi :D
No, jsem hold ostuda. :-|

Theresie

Nejsi....to se stává O-)

Zobrazit 18 komentářů »

Přátelé, rád bych Vás pozval na druhý ročník SpringFestu, koukněte na www.springfest.wz.cz nebo www.signaly.cz/springfest-ii nebo čistě videoprezentace na http://www.youtube.com/watch?v=CLynI5AufWk
PS: těšit se můžete na rock/ska/folk/metal/jazz a různé odrůdy těchto stylů :-)

Napsat komentář »

Každé má svoje.
Mejl je rychlejší, ale v podstatě si ho musíš vytisknout, jinak je to jen virtuální text s obrázky, prezentacemi, ap.
Dopis nemá prezentace, videa, ap., ale zase je hmatatelný a víš, že ho ten druhý měl v ruce a že si musel dát přeci jen víc práce s jeho napsáním a odesláním. Navíc v něm mohou být bezprostřední ilustrace, škrtance, případně i kaňky a tak vůbec a to mi přijde kouzelné.

Theresie

Jujda....tak to jsi dobře napsal.... :-)
to co popisuješ...něco mi to připomíná...jak mi sem tam někdo poslal krásnou SMS nebo i nějaký mail.....a popravdě jsem se většinou červenala :o)

Jorik

Dopis je ale mnohem lepší. ;-)

Zobrazit 9 komentářů »

Evo, tak jsem si právě vzpomněl, jestli Ti nemám na jeden dopis odepisovat :D
Krapet teď v pokojčku uklízím (už asi půl roku) a postupně ztrácím přehled kde co je :D

Radio

I mail můžebýt krásný... je vidět, že jsi ještě takový nedostala... O-) Bohu díky za maily...

Theresie

Co ty víš :-)
ale asi ne...sem tam něco krásného od sestry Lenči...a to jsem si aj vytiskla O-)

Zobrazit 7 komentářů »

no já dopisy nepíšu jen dostávám :-) z ADCŽM Přístav

Theresie

tys ještě nedostal nikdy dopis? B-)

Kubikula

no dopis typu čau jak se máš atd.... ne :-$ :-$

když mi chodí dopisy tak formální

Theresie

nebuď smutný...třeba se časem někdo najde kdo ti takhle bude psát :-)

Radio

Tak zkus začít... O-)

Zobrazit 4 komentáře »

plakátek na letní chaloupku

Napsat komentář »

toš mě taky ne, ale doma jen tak prostě to je pohoda... ale na té pláži bych se taky nevystavoval...

anetkkka

no ono je rozdíl doma a na veřejnosti=D

Vencál

no ono je rozdíl jestli jsi pěkný/á nebo ne... jsem asi jen puberťák... neberte mě vážně...

magyje

Inu, jak nás Pán Bůh stvořil... S:) taky mě neber vážně!

Zobrazit 3 komentáře »

škoda...
ono chodit jen tak nahý je docela dost pohodlné... nic vás netíží, nic vás neomezuje, prostě pohodička... když sem byl v Chorvatsku tak někdo takový ležel podél mořa pořát :o) :o) :o) ale někdy pohled na ty obézní vorvaně byl opravdu nechutný :o) :o) :-b

anetkkka

nu mě by se teda moc nelíbilo se přede všema promenádovat nahatá;P

magyje

Ty vorvaně musím potvrdit:-) Jsem zažila v Chorvatsku něco podobného...
Ale vážně- jsem přesvědčená, že když apoštol Pavel psal věřícím do Říma, sám dobře věděl, co jsou jejich "sklony, vášně".
"Žijme řádně jako za denního světla: ne v hýření a opilství, v nemravnosti a bezuzdnostech, ne ve sváru a závisti, nýbrž oblecte se v Pána Ježíše Krista a nevyhovujte svým sklonům, abyste nepropadli vášním." (Římanům 13,13-14)
Takže se přikláním k názoru, že nahota na veřejnost nepatří 2:)

Zobrazit 2 komentáře »

pro mě to přijatelný je ale nikdy bych do toho nešla;P....ostatních je to věc co dělaj ale mně by tam nedostal nikdo=D=D

Napsat komentář »