Rok 2023
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2009
Rok 2008
Rok 2007

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropska-unie/clanek.phtml?id=638583

Co tak seznam nejhorších socialistů a zelených? Ale tam by asi 12 bylo málo :-)

Napsat komentář »

Založena nové společenství Plavci a plavkyně. Pro členy tohoto společenství založena nová diskuze, která by mohla patřit do rubriky Křesťan a morálka. Odkaz na tuto diskuzi je zde: http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=4902

Napsat komentář »

Konečně se někteří vzchopili a vyjádřili svůj názor
- http://aktualne.centrum.cz/video/?id=252320

Když si politici nedají říct, tak ať dostanou co si zaslouží . . .

xenofon

Jako by si jen Paroubek zasloužil vajíčkem. Topolánek snad ne? A obecně, je házení vajíček správné řešení?

metod

Paroubek si to vykoledoval podle mě tím, že je jeho obličej lidem nesympatický. Pouze jeho činy by k vyprovokování něčeho takového podle mě nestačili, Češi nejsou takoví, aby kvůli politice něco dělali. Prostě jim vadil jeho ksicht a vystupování. Topalánek se umí lépe smát na plakátech, to je to.

xenofon

To je přesně to, co mi na té kampani vadí. Navíc Paroubek si spíš ublížil tím, jak se to snažil hodit na ODS. Také je zajímavé, jak se odvolává na shromažďovací právo, které však platí i pro DS a další hnusnomyšlenkáře.

Tofl

Paroubek si nezaslouží vajíčka. já bych mu dal možná tak záprdek či hnuj a to bych si ještě pořádně rozmyslel . . .
Jinak Topolánek je na tom oproti Paroubkovi mnohem lépe. Dřív Topolánek nepatřil mezi mé oblíbené politiky, ale jak se ujal úřadování českého předsednictví, tak mě pvelice překvapil a už ho považuji za schopného politika. Jeden z mála českých politiků, který ví om čem je řeč. Sice mu to trvalo ale nakonec k domu došel . . .

Zobrazit 4 komentáře »

Mne moc lidi protest proti komunisti a socialisti. To dobre, jak hazi vajicka na Paroubek. Lidi mysli ze bude jako v Nemecku a budou divyt, az bude jako v Cina. Jednou zvoli Paroukek a uz ho neodvola, kdo bude protestuje, bude ve vezeni, jako v Cina.

http://www.eportal.cz/Articles/2247-paroubegg-tour.aspx

Napsat komentář »

navíc kdo si má pamatovat číslo mišky, když je jich už tolik :-) :-) :-) :-) :-) :-) já vím, ty si je pamatuješ všechny, že :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Lukáš-Koubek

jj pamatuji zacal jsem s 9.Miškou na 10.mišce jsi byl ty a ostatní a na 11.mišce ted v dubnu jsem byl já a taky spousty lidi a ted v září bude ta 12.miška :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Zobrazit 1 komentář »

takže na té jediné jsem byl :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Napsat komentář »

ajo no tak 10. byla beztak najlepší :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) atd.

Napsat komentář »

akorat na te strance kde je napsano o čem ta akce je tak ten zeleny nadpis je chybny misto 11.MIŠKA ma byt zase 12.MIŠKA :o)

Napsat komentář »

jj :-) ale ty jsi byl na 10. na jedencty jsem te nevidel jedenacta byla tento rok 24-26.4. a ty jsi byl minuly rok v září na 10. ne?

Napsat komentář »

na té jediné jsem byl :-) :-) :-)

Napsat komentář »

jo a jedenáctá byla beztak nejlepší :-) :-) :-)

Napsat komentář »

prominte je to 12.Miška

Lukáš-Koubek

už jsem to opravil na 12.MIŠKU :o)

Zobrazit 1 komentář »

ja jsem mel predevcirem takovej strach, ze mam salmonelozu... bolelo me bricho, zvracel jsem, prujmy a k tomu 38,5... nakonec dobry, ale priste si tataraky, volsky voka a tak rozmyslim...

Napsat komentář »

Jen taková perlička, ve včerejších Událostech ČT glorifikoval moderátor Prvomájový průvod na Kubě. Byl to závan chladného větru z Moskvy, z Bruselu, či snad z Chicaga? Nebo snad horkého větru z Havany či Nairobi, odkud ostatně byla další zpráva?

Napsat komentář »