spitfire

Nositel Nobelovy ceny, profesor Dr.Alexis Carrel, nazývá modlitbu nejsilnější formou energie. Podle jeho názoru je to stejně velká síla jako gravitace.
...
V roce 1912 obdržel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu za práce týkající se sešívání cév a transplantace.

-Osoba toho profesora je v tomto vyprávění zneužita.
Uvádí se jen, že je nositel Nobelovy ceny, ale už ne za co.

spitfire

Známý americký vědec a výzkumník Dr.N.J. Stowell
...
-Podle mě dostupných údajů se o něm tvrdí: pracoval na poli atomové energie

-To vysvětluje, že v oboru neurovědy jej vůbec neznám a jeho jméno bylo pro mě skutečně překvapením. Nevím jak významným vědcem na poli atomové energie byl, ale v neurovědách nic významného nikdy nepředstavoval a to ani tím svým tzv. pokusem.

Zobrazit 15 komentářů »
IrenaT

Jsem ráda, že už ti jdou sem dávat fotky a těším se na další :-).

KarelFalta

Moc se netěš, protože je to pořád stejné. Tahle fotka sem dát šla jen proto, že je tmavá a tím pádem má menší velikost. Barevné krásy podzimu mi to sem nepustí :-(

Zkoušel jsem to, ale dopadlo to takhle - https://www.signaly.cz/fotky/63701

IrenaT

Tak to je škoda :-).

organo

@Karel Falta: Já jsem dopadla přesně tak. Musí se fotky zmenšovat (což dost zdržuje) - v menším formátu už to program vezme.

KarelFalta

@organo - Copak o to, že to zdržuje, to pro mě není tak hrozný, ale kvalita fotky se zhorší. Člověk se s tím patlá, aby to bylo ostrý, tak je hloupost tu ostrost komprimováním ničit.

Zobrazit 5 komentářů »
Napsat komentář »

No, tak už mě sem asi nic moc netáhne, už ani ty fotky sem nahrávat nemůžu. Prý jsou moc velké. Zmenšovat je nebudu, už takhle měly doposavad fotky na Signálech mizernou kvalitu. Zažil jsem už dvě změny Signálů a vždycky tak nějak k horšímu.

vobis

Mně přijde, že gravitační konstanta se od posledka trochu změnila. Ne o moc, ale o kousíček myslím jo. Vstát z postele je čím dál těžší, klečet už taky tolik nesnesu. Kdy naposledy ji někdo měřil?

spitfire

To je škoda, velice dobře tu svou tvorbou reprezentujete "cvakaře".

Zobrazit 10 komentářů »