Co dnes čtu ONLINE

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Ahoj všem,

myslim, že úterní setkávání se v současnosti neuskutecnuje. Je to tak?

Mirek párkrát dával odkaz, ale nikdo se nezúčastnil a myslím, že už zde ani nikdo nereaguje...

Většina z nás má teď osobní společenství a na online už není čas.

Takže to zatím oficiálně odpiskame nebo jak to vidíte??? Pokud by to mělo pokračovat, tak je třeba, abyste Mirkovi reagovali.

Přeji požehnane dny

suposlav

Osobně bych to uspal na prázdniny a v září bychom si dali vědět co a jak. Přece jen c-19, skrz který nebyla živá společenství možná, už snad s Boží pomocí tak řádit nebude. Uvidíme, jaké nové povinnosti a časové možnosti budou.

inspra

Ahojte. Jednou jsme se díky Mirkovi sešli, podruhé mi nešlo se připojit. Potom další úterý zde žádný odkaz nebyl a psala jsem s Aničkou, která říkala, že v úterý má teď nějaká živá setkání a nemůže. Možná by bylo do budoucna řešením jiný den než úterý. Teď jsem Mirkuv odkaz zaregistrovala, ale vrátila jsem se domů až o půl desáté. Přes léto to asi bude s časem ještě horší. Souhlasím se suposlavem...a vyhovoval by někomu spíš jiný den než úterý?

Mirec477

Ja ešte tento mesiac skúsim dávať linky na spolčo. V utorok večer o 20:20 . Dúfam, že sa budem dobre cítiť. Cez prázdniny asi stretnutia nebudú. Mohli by sme pokračovať v septembri po prázdninách?

Lucullus

Já bych byl za sebe pro pokračování. Ale jak říkal bratr Bruno, uvidíme jak nám to pak bude vyhovovat. A co se týče toho co zmínila inspra, tak já hlasuji stále pro úterý je to pro mě nejschůdnější. Jinak Mirku super, že to tak držíš do začátku prázdnin bych měl mít volno v oba termíny a chtěl bych se připojit.

Mirec477

Chcem sa snažiť. Dúfam, že ešte do začiatku prázdnin to potiahnem.

Zobrazit 5 komentářů »