Cehak

No, například taková mrkev. Nejdřív sem ji oškrábal, pak dusil pod vodou, potom sem ji hodil na kus prkna a pěkně pomalu jsem ji začal krájet. Potom skončila v polévce. Ani nepípla... byla statečná ta mrkev !

climax

Určitě byla ráda, že posloužila.

Zobrazit 2 komentáře »
ToB

Moc zdravím! Oceňuji vaše nadšení, ale informace, které zde podáváte, jsou nepravdivé. Stačí se podívat na stránky pro-life organizace, na kterou se odvoláváte:
https://cogforlife.org/wp-content/uploads/fetalproductsall.pdf

Ta vyše zpráva obsahuje nepochopení: ty výrobky neobsahují ani jednu buňku potraceného embrya; problém, který ta organizace kritizuje, je ten, že některé firmy při vývoji svých produktů tyto buňky používají. Tj. problém je v tom, že se na těch buňkách ty výrobky testují, ne že ty výrobky ty buňky obsahují. Nehledě na to, že např. třeba Pepsi už není na tom seznamu...

ToB

Ano, my všichni pokročilejšího věku bez výjimky jsme byli očkováni vakcinou vyvinutou na buňkách z potracených plodů. Jednalo se tuším o dva plody někdy v 60. letech... Přesné informace bych musel dohledat. Jejich buňky se nechaly namnožit a rozšířily se do dalších laboratoří. Ale laborant, který má třeba 10. generaci těchto buněk přece nespolupracuje na potratu... Ano, využívá něčeho, co bylo získáno nemorálně, ale sám na tom úmyslně nespolupracoval.

ToB

Uvedu příklad: Hitler nám s pomocí mnoha vězňů a za cenu mnoha životů postavil cesty, dálnice a železnice. Nemůžete přijít a říct: ty cesty stály mnoho lidských životů, nesmíme je používat. Ne, používat je můžeme, i když nesouhlasíme se způsobem, jakým vznikly.

Lucie_J

Tenhle článek mě dost vyděsil. Děkuji @ToB: že jste reagoval, i když mám tedy zmatek pořád zatím.

JitkaN

K očkování: z povinných se to bohužel stále týká očkování proti zarděnkám (kombinace spalničky-příušnice-zarděnky) - více Lékárníci pro život zde: http://lekarniciprozivot.cz/?page_id=92

Zobrazit 5 komentářů »
Napsat komentář »