RealToltekDzehenuti

Kain byl tedy prvním ovocem samotného zla. Který spáchal ten nejhorší věc...vraždu bližního. A potvrdil Satanovu lež, když řekl lidem, že určitě neumřou. Otázkou tedy spíše je...jak se nakazil zlem sám Satan ??? Bible píše, že na začátku byl Satan dokonalý ale jeho nitro se naplnilo krutostí... Kvůli své kráse zpychl jsi, kvůli své nádheře jsi moudrost zahodil. Z bible taky víme, že Cherubové jsou ochránci, kteří stráží jak strom života tak zřejmě měli strážit i strom poznání dobra a zla. Tuto funkci měl zřejmě Satan... ale zřejmě z pýchy a žárlivosti to na lidi ušil ....

RealToltekDzehenuti

Jak se tedy podle Vás stalo, že dokonalý anděl podvedl lidi ??? Prvotně musel ztratit dokonalost...dle mého názoru našel zalíbení v tělesné schránce a podlehl falešnosti Já.

Zobrazit 12 komentářů »

He is the Centrepiece of Civilization

Napsat komentář »

Důležité pro pochopení toho, kdo je náš Otec: Přebývá Bůh ve světle (1Tim 6:16) nebo v temnotě (1Kr 8:12) ??

climax

A jelikož je Bůh stálý, neměnný, jen jedna odpověď je správná:)

Zobrazit 1 komentář »

Otázka dne: Měli bychom odpovídat hlupákům? Př 26:4 říká "Ne-ne!" - Neodpovídej hlupákovi podle jeho hlouposti, jinak budeš jako on.
Zatímco hned další verš 26:5 praví "Ano-ano!" - Odpověz hlupákovi podle jeho hlouposti, jinak
bude moudrý ve svých očích.

Napsat komentář »
RealToltekDzehenuti

Souhlas, Archanděl Michael je manifestace samotného Boha (Svatého Ducha). Na zemi přišel do těla a dostal jméno Bůh s námi. Byl to tedy Svatý Duch v lidském těle. Po jeho vzkříšení ze sebe vylil Svatého Ducha na celou zemi, proto aby se každý mohl naplnit božím duchem. Je tedy teď mezi námi jako Svatý Duch. Až tohoto Svatého Ducha přijme nevěsta... vrátí se jediný Bůh ve svém duchovním těle archanděla Michaela s nevěstou (novými) a ostatními věrnými anděly. Při jeho příchodu zažijeme i reálný pád nevěrných andělu...budou padat jako hvězdy na zemi a budou nahrazeni právě novými anděly...lidi kteří dostanou jitřní hvězdu.

Tatian

Nic nového pod sluncem. Hereze ze 3. století.

Zobrazit 6 komentářů »
JanSlavekSlavotínek

Podle me, muze byt satan v podstate bozi nastroj, ac to sam popira. Buh ma vyssi intelekt, tedy klidne muze kalkulovat s tim, ze satan neco udela ... Rikam to porad, satan privadi lidi k bohu, casto. Kdyz vystavite vlazneho krestana satanovi - razem se z nej stane horlivý

RealToltekDzehenuti

Myslím si, že Svatý Duch opustil Davida a díky tomu Satan podnítil Davida ke sčítání.

Zobrazit 28 komentářů »

Prosím, nechte mi u článků svůj názor, zajímá mě, ať je jakýkoliv!! Díky!

Napsat komentář »
spitfire

"Copak nevíme, že ke konci času to na naší zemi půjde od desíti k pěti?"

Zatím to jde od pěti k deseti.

JiKu

Zatím to jde od pěti k deseti.

Je o to, CO to.

spitfire

Autorka se taky nevyjadřuje konkrétně.
Jinak s ní souhlasím. Cílem těchto voleb skutečně není žádná změna, nebo lepší republika pro život.

Zobrazit 3 komentáře »