ZČ HB Zeměchvály

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Myšlenka na měsíc ČERVEN

ZČ HB Zeměchvály

V červnu většinu času trávíme venku, protože už jsou delší a hřejivější dny.
Někdo jezdí po výletech, někdo si užívá akce, někdo je na zahrádce a někteří se pilně učí.
Tento měsíc mají někteří spojený s dětma, protože se slaví Dětský den a konají se po celý měsíc akce věnované dětem (dětské festivaly, setkání rodin, hlídání dětí na duchovních akcí apod.).
Zároveň se děti těší na závěr měsíce, protože je pak čekají prázdniny. Je to i měsíc, kdy pro děti a nejen je, končí určitá etapa v jejich životě.
Je škoda, že v dnešní uspěchané době se hodně dospělých neumí zastavit a věnovat chvilku času dětem. Místo toho se raději honí za něčím, co je nenaplní a svoji pozornost a čas pro děti nahrazují věcma, které dospělé nenahradí.

ZČ HB Zeměchvály

Každý kdo se věnuje dětem, ať už jako rodič, dobrovolník či pracovně, tak je jeho/její život naplněný krásou, kterou může zažít jen s dětma.
Všem rodinám, ať jsou jakékoli, patří velké DÍKY za to, že svůj kus života věnovali a věnují dětem a jejich život je krásnější a pestřejší. Rodinu totiž nelze ničím nahradit.

Přejeme všem krásné a poklidné červnové dny. Mnoho radosti a nebojte se jednou za čas vypnout a zkusit být dítětem. Je to povzbuzující zážitek ;-)

Zobrazit 2 komentáře »