Volby 2008

pátek, 17. října 2008 – 14:00   do   sobota, 18. října 2008 – 14:00
Celá ČR
Av de Camilo José Cela Ciudad Real

Volby 2008

Kam se bude volit?

  • do zastupitelstev krajů všech krajů s výjimkou Prahy
    Volby se konají v krajích: Jihočeském,  Jihomoravském, Karlovarském, Královéhradeckém, Libereckém, Moravskoslezském, Olomouckém, Pardubickém, Plzeňském, Středočeském, Ústeckém, Vysočině a ve Zlínském kraji
  • do třetiny Senátu Parlamentu ČR
    Volby se konají v 27  obvodech: Brno-město, Česká Lípa, Děčín, Frýdek - Místek,Hradec Králové,Cheb, Karviná,Kladno, Kolín, Louny, Pelhřimov, Plzeň-město, Praha 1, Praha 5, Praha 9, Přerov, Příbram,  Olomouc, Ostrava -město, Rychnov nad Kněžnou, Strakonice, Trutnov, Uherské Hradiště, Vyškov, Zlín, Znojmo,Žďár nad Sázavou.

 


Podrobnosti
Vložil: HejTi
Vloženo: 13. 10. 2008

Koukám, že někteří jsou pěkně rozčarování a při tom je to v tuto chvíli zbytečné. Volby se týkali pouze USA a Barack Obama nastupuje do funkce až v lednu. Tudíž se změna hlavy státu USA bude týkat Evropy a posléze i světa až za necelé dva měsíce. Je zbytečné řešit Obamu, když ve funkci je zatím Bush, který může udělat ještě nějakou tu lumpárnu a kdo ví co se do ledna může stát. Tuhle záležitost bych začal řešit až někdy v polovině prosince nebo na konci.

Rybiz

Souhlasím; ovšem svůj názor na výsledky voleb lidé vyjádřit mohou.

Tofl

Svůj názor na výsledky voleb vyjádřit mohou, ale rozpytvávat a řešit Obamu už teď, když v čele je ještě stále Bush si myslím, že je opravdu ztráta času . . .
Jinak já mám názor takový. jestli volit mezi McCainem či Obamou, tak bych zvolil Obamu. Po praktické stránce si myslím, že McCain má už tak vysoký věk, že by ve funkci moc dlouho nevdržel, ale kdo ví . . .

Zobrazit 2 komentáře »