Přátelé, dovolila jsem se k Vám přidat. Po roce mám opět čas na internetové brouzdaní a objevila jsem vaše společenství. Respektivě jsem vyfasovala § tak práce musí počkat =) Možná mě přimějete se přihlašovat na signály častěji =)
Přeji vám všem Požehnaný den.!

Zobrazit 2 komentáře »

Já se podělím o nádherný film resp. knížku: https://www.youtube.com/watch?v=RjBpun0DUCo. Už to tady koluje. Stáhl jsem si to nelegálně, ale snad na to "Tata" bude hledět shovívavě:) Opravdu příběh odbourává zkreslené vidění a s lehkým humorem nám ukazuje hloubku života, jak ho zamýšlel Bůh. Doporučuji!

cerka

Ahojky. četla jsem před lety a v té době mi tato kniha moc pomohla pochopit spoustu věcí. Moc silná. Četla jsem i Křizovatky života a knihu Eva od stejhého autora. Můžu doporučit. Každý si v těch knihách najde to své. Duch Svatý je prostě borec.

Václav Vacek

O čem je ta kniha Eva? slyšel jsem že někoho nadchla a druhý ji nedočetl...

cerka

Ahojky, ta kniha je o dívce, kterou najdou zmrzačenou a položivou v přepravním kontejneru, kde převáželi jiné k prodeji.Všichni jsou mrtví jen ji najdou přimáčknutou v nějakém prostrou, někdo ji tam v panice schoval.
Kniha vypráví o procesu jejího uzdravování. Potkává se během něho s Matkou všech živých Evou, která ji vede provází zkouškami a přizve ji jako svědka ke Stvořní světa.
Tak to bylo jen tak ve zkratce.
Nějak jsem byla pohlcena prací, tak se omlouvám za zpoždění.

Václav Vacek

V pohodě díky. Už ji mám na stole ale ještě jsem se nedostal ke čtení :)

cerka

Tak přeji příjemné čtení, já mám rozečtenou nyní neduchovní knihu ,,Najdi si svého Marťana,, od Marka Hermana. Je to o psychologii, a pro mě laika úžasně napsané. Žadné citace, odkazy. Bomba. Tak pokud jste nečetli, stojí rozhodně za to :-)

Zobrazit 5 komentářů »

Máme tu začátek nového týdne a s ním i sdílení!
Toš do toho!
Co Vám udělalo dneska radost? :)

mari-anna

Dnes mi udělaly radost moje kamarádky, se kterými se navzájem povzbuzujeme v učení na zkoušky :-)

Zobrazit 1 komentář »
Zobrazit 1 komentář »