PetraO

PetraO / Petra Otýpková

Hledá partnera

Aktualizace po srážce s autem:
1) Ruka se hojí velmi dobře.
2) Nebyla zlomená, jen silně naražená.
3) Jsem pod Boží ochranou (počasí v den "D" bylo na vlněné sako a semišové kalhoty i tenké bavlněné ponožky), což odřeniny i náraz zmírnilo.
4) Poznatek: psychika dělá divy. Pokud bolest nepopírám, ale zároveň ji nekypřím a nehnojím tím, že bych na ni intenzivně myslela, hojení probíhá mnohem snadněji.
5) Jsem vděčná i za jasný rozum a intuici během samotného karambolu i bezprostředně po něm.
Děkuji všem za modlitby!

Ivka-Iva-el

Aha, ja myslela, zes psala ze se ti nic nestalo. Hlavne, ze to nebylo nic horsiho!
Preji brzke uplne uzdravení!

PetraO

Děkuji! Je pravda, že vzhledem k mnohem víc katastrofickým variantám mi naražená ruka připadala jako že se opravdu nic nestalo. Bezprostředně po srážce jsem byla vděčná, že jsem schopná se po svých odebrat do práce a tam normálně fungovat.

Chlubíčko

A co ten dědula, sebrali mu řidičák? Já to vidím i na sobě, že musím dávat mnohem víc pozor, než zamlada — a to mi ještě ani není těch 80.

PetraO

@Chlubíčko: Policie dala do tisku - po nehodě jsem se soustředila na to, zda funguji a jsem celá - aby se řidič i další svědci přihlásili. Ani po týdnu se nikdo nepřihlásil, takže papíry zřejmě mít bude. Snad se v něm hne svědomí (vystoupil a vypadal zničeně, že narazil do jiného člověka) a svoje řízení přehodnotí sám. Když nic jiného, tak snad bude víc čučet na cestu a brzdit u přechodu už preventivně.

Zobrazit 4 komentáře »