Andrea Hýblová (Neposeda)

Neposeda / Andrea Hýblová

V celibátu

Dnes večer jsme pokračovaly ve svědectvích o našich cestách při hledání a přijetí povolání. Každá začínala vyprávěním o své rodině... rozvedení či nesezdaní rodiče, bez víry nebo tradiční katolíci, ale i i bez víry, ale dobrého srdce, pokřtění a nepraktikující, konvertité, z velkých rodin i z malých, zasaženi válečnými konflikty i z dobře postavených rodin, s vysokými školami i bez, s odvolanou svatbou na poslední chvíli i s jasnou představou od dětství... " Pohleďte, bratří/sestry, koho si Bůh povolává: Není mezi vámi mnoho moudrých podle lidského soudu, ani mnoho mocných, ani mnoho… Zobrazit více

Dnes večer jsme pokračovaly ve svědectvích o našich cestách při hledání a přijetí povolání. Každá začínala vyprávěním o své rodině... rozvedení či nesezdaní rodiče, bez víry nebo tradiční katolíci, ale i i bez víry, ale dobrého srdce, pokřtění a nepraktikující, konvertité, z velkých rodin i z malých, zasaženi válečnými konflikty i z dobře postavených rodin, s vysokými školami i bez, s odvolanou svatbou na poslední chvíli i s jasnou představou od dětství... " Pohleďte, bratří/sestry, koho si Bůh povolává: Není mezi vámi mnoho moudrých podle lidského soudu, ani mnoho mocných, ani mnoho urozených ...(1 Kor 1,26-30).
POKUD CHCETE MÝM SESTRÁM DODAT ODVAHU, ABY SVÁ SVĚDECTVÍ ZVEŘEJNILY, LAJKNĚTE (já už to pak někdy o prázdninách přeložím do čj).

prig

lajk bych dal i bez toho :-)

Zobrazit 2 komentáře »