Už zítra!! Pro ty, kdo jsou z Brna a blízkého okolí a více jim vyhovuje večerní setkání na téma, jak rozpoznat „návrat plodnosti po porodu“. Na stejné téma je povídání nachystané též na čtvrtek v poledne. Miminko i manžela je možné si vzít sebou
http://www.cenap.cz/wks-ne-plodne-obdobi-po-porodu.php

LudmilaLáz

je potřebné vědět, že je nejen důležité podporovat kojení,ale aby to bylo kojení bez hormonální antikoncepce. Protože tyto hormony vždy do mateřského mléka přecházejí ( i třeba z tělíska Mirena)

Zobrazit 1 komentář »
LudmilaLáz

NAPROHELP je cesta pomoci k přirozenému početí. Bez stimulace, a tedy šetrná k tělu, respektující život od početí, a velice úspěšná – otěhotní a porodí okolo 80% žen, co dodržují naše rady a řídí se jimi. Úspěšnost umělého oplodnění je asi tak 35%

LudmilaLáz

Ta úspěšnost je daná tím, že zásadně nedáváme stimulaci (clostylbegyt) a tedy nepoškozujeme děložní sliznici ani funkci děložního hrdla. A samozřejmě nevystavujeme ženu těžkým zdravotním problémům, co stimulace přináší.

LudmilaLáz

Co se týče další léčby, tak hormony na podporu vlastní tvorby progestoronu zásadně nasazujeme podle symptotermální metody STM PPR http://www.cenap.cz/ppr-porad.php. Musí to být ale opravdu správně nasazeno, tedy podle pravidel metody sensiplan, ne podle nějaké lidové tvořivosti či intuice.

LudmilaLáz

Dále používáme osvědčené potravinové doplňky, které jsou vysoce kvalitní. Zd bývá také problém, že ženy si často různými bylinkami a potravinovými doplňky zdraví spíše ničí.

LudmilaLáz

A také že od počátku pracujeme i s plodností muže, s jeho podporou. Jedná se přece o společnou plodnost.

Zobrazit 5 komentářů »