HejTi

HejTi / Jan Šedo / 37 let

Ženatý

Když se neodlišujeme, je to špatně. Když se snažíme odlišovat je to špatně. Do háje to je práce.

HejTi

@vencl - celkové počty návštěv neklesají, naopak posledních několik týdnů se začaly poprvé od masového rozšíření facebooku (leden-únor 2009) zvyšovat. Skladba návštěv se sice změnila, ale předpokládám, že se za nějaký čas vrátí, pokud se nám jednak podaří novou verzi dotáhnout a druhak se nám podaří zapracovat na generační obměně signály.cz (nedaří se nám oslovovat nové potenciální uživatele tak jak tomu bylo v Táboře a na ActIv8) - je totiž logické, že člověk není mladý věčně a začne řešit jiné problémy, které mu už signály.cz, coby server mladých, nepomáhají řešit a tak je přestane používat... Nicméně to jsem trochu uhnul z mého stesku, protože ten logicky s tímhle nesouvisí.

@Weri - vypuštění mého stesku do světa skutečně vyprovokoval Tvůj komentář u tohoto tématu. Nicméně ne kvůli tomu, že nesouhlasíš s používáním "signálníků", ale kvůli tomu, že jsi napadlo snahu o odlišování obecně. Rozhodně souhlasím, že všeho moc škodí, ale to jsi v tom komentáři nepsala. Že by signály.cz byly přespříliš originální si taky nemyslím. Není to totiž zdaleka první "originální" věc, která se části lidem nelíbí - a jiným lidem se zase nelíbí, že nejsme nápadití. Pro jistotu zdůrazním, že to není jen o "signálnících".

Byl jsem to já, kdo ze začátku různé spontánosti krotil, ale ty spontánosti tvoří živé společenství... Paradoxně právě ty spontání věci neoslovují většinu lidí, ale právě tu většinu drží to jádro společenství, které se tím utváří.

ViZ

He, ale to přece řeší křesťané už bezmála 2000 let. (Jan 17,14-15)
Nádherně vyjádřeno v listu Diognetovi http://www.fatym.com/taf/knihy/patrol/p_ldiogn.htm

Zobrazit 10 komentářů »