Michal Kašpárek vydal anglickou verzi svého průvodce Brnem. Do zítřka si můžete zvolit cenu za kterou si jí koupíte. Já jsem si jí hned přikoupil k české verzi, která jde koupit tu: http://poznejbrno.cz/pruvodce/

Ferenc

Velmi zajímavý počin...

Zobrazit 1 komentář »

Někdo, kdo by mi mohl pomoct přes víkend s korekturou anglicky psané diplomky? Většinou mám zkontrolovanou od mojí učitelky angličtiny, ale nestačili jsme projít práci celou...

pavli

Chybí tam kouzelný slovíčko ;) Ale mám co říkat, když já to určitě nebudu, co? 0:-)

pavli

Ať se daří a všechno to dobře dopadne.

HejTi

No jo no jo:) Příště se polepším, teď to vypadá, že už jsem našel pomoc.

Vendula Krůlová

Jsem tu ještě já, kdybys potřeboval, číslo na mě máš, tak kdyby ti ten člověk vyhořel, napiš ... Dnes je svátek sv. Filipa ... to by bylo, abychom to nedali ;)))

HejTi

@Vendykr - Hehe, nj. s Tebou dám jakoukoli školní angličtinu! Nevěděl jsem ale, jestli nemáš na tenhle víkend už program. Nicméně teď už to vypadá, že to mám všechno alespoň jednou zkontrolované, tak jen kdyby ses moc nudila jako druhé čtení. ;o) Tak jak tak díky!

Zobrazit 5 komentářů »

Hehe, tohle je spíš upozornění na to, aby si holky, které pustí svýho kluka do přípraváku, dávaly pozor. Zvlášť do těch skupinek, kde jsou samé holky :-D.

Vojtěch Jurásek (wojtik)

Dobře Ty, HejTi!!!:-)

Zobrazit 2 komentáře »

Obsah i forma jsou důležité.

Forma nezachrání špatný obsah.

Dobrý obsah může být zabit špatnou formou.

ima

@HejTi - "než si lidé myslí" - jací lidé? Kolik? Jak se to měří? :-) Nelobuji pro špatnou formu, ale naštěstí existují "lidé", kteří si vybírají, i když např čtenářů Blesku je dle mého pozorování v metru opravdu hodně, víc, "než si lidé myslí" :-)

HejTi

Řekněme, že to "měřím" pěkných pár let a vidím to na sobě, blízkých, reklamách, knižních publikacích, výukových materiálech, webech, akcích, v restauracích, obchodech... proto to generalizuju. Neznám snad nikoho (včetně sebe), kdo by si důležitost formy plně uvědomoval a dosvědčovalo by to jeho chování a to co produkuje.

Zobrazit 6 komentářů »

Kutil domácí, to je nějaké nové domácí zvířátko?

Tomáš Kutil (@tomaskut) si dělá PR, jako kdyby neměl známost ;o)

Do aktuálního čísla Katolický týdeník připravil tématickou dvoustranu na téma seznamování, které uzavírá článkem: Domácí KUTILové jsou stále v kurzu.

Napsat komentář »

Kamarád přenechá pronájem bytu, ve kterém jsme s Kateřinou bydleli 1. rok po svatbě než jsme odjeli do Německa. Doporučuju!

Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 1+1 - 34 m2 (ideálně pro mladý pár), luxusně umístěný v centru Brna (ulice Rybníček) s okny do klidné části dvora se zelení. V dostupnosti do 100 m je zastávka Hrnčířská (dostupnost do centra 7 min.), pošta, Albert, klub Fléda, květinářství a do 10 min. i Kaufland. Byt se nachází v 1. patře v nově zrekonstruované a zateplené bytovce, takže jsou malé výdaje na energie. Parkování je možné hned vedle domu. V bytě je možno zařídit i… Zobrazit více

Kamarád přenechá pronájem bytu, ve kterém jsme s Kateřinou bydleli 1. rok po svatbě než jsme odjeli do Německa. Doporučuju!

Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 1+1 - 34 m2 (ideálně pro mladý pár), luxusně umístěný v centru Brna (ulice Rybníček) s okny do klidné části dvora se zelení. V dostupnosti do 100 m je zastávka Hrnčířská (dostupnost do centra 7 min.), pošta, Albert, klub Fléda, květinářství a do 10 min. i Kaufland. Byt se nachází v 1. patře v nově zrekonstruované a zateplené bytovce, takže jsou malé výdaje na energie. Parkování je možné hned vedle domu. V bytě je možno zařídit i vysokorychlostní internet přes optický kabel.

Nájem je 6900 Kč + zálohy na energie a volný bude od 1. června, po dohodě lze i dříve. Pokud máte zájem, tak volejte na tel: 731 604 722 nebo mail

HejTi

Tak už obsazeno, to bylo rychlé. :-) Bude tam bydlet zase jeden pár - berou se v srpnu. Asi bychom měli začít sepisovat knihu "novomanželů", co žili na Rybníčku.

pavli

:) kronika "Rybníčku" :)

Zobrazit 6 komentářů »

Nové video z dílny ajakty! Hej, já jim fandím. #zdar2012

magda

no tak to je dobrej úlet :D
jen tak dál!

MarekMatouš

paráda,

... pěkný Hpčko

Zobrazit 3 komentáře »