Fórum signály.cz

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Dotaz na RT: Když je u akce v přehledu zelená placička "tip", co přesně to znamená? Kdo "tip" nastavuje a na základě čeho?

Teď mě zarazil konkrétně tip na triduum na faře u P. Jaroslava Stříže. Podle toho, co se dá na internetu dočíst, pan farář vypadá na kvalitního "(možná) svatého (ale téměř jistě) blázna". Rozhodně to není někdo, za kým bych lehko pustil svoje děti nebo posílal cizí.
https://www.signaly.cz/ora-et-labora-velikonocni

Ora et Labora - Velikonoční triduum

pátek, 19. dubna 2019 - 08:00   do   pondělí, 22. dubna 2019 - 18:00 Křešice

Jan Škrášek

Znamena to "tip" a delaji to lidi. Stejne jako jiny veci - fotky/etc.

Tofl

@hrach: @dromedar měl nejspíš na mysli, kdo konkrétně přidává "tip" k pozvánce u akcí.
Jestli je to kolektivní (musí se shodnout většina) nebo to záleží pouze na jednotlivci.

Já tuto možnost mám, ale nikdy jsem toho nevyužil a nepoužil. Přece jen označovat akce "tip" náleží RT jako celku, nikoli jednotlivci.

dromedar

Intuitivně tip čtu jako "Signály oficiálně doporučují" a to tak trochu jako "katolická církev v ČR doporučuje". Což je asi hlavně chyba na mém přijímači ...

Každopádně Akce a Materiály jsou dvě sekce, kde by z mého pohledu bylo vhodné zavést odlišení obsahu s jakousi garancí kvality. "Materiál z katolického hlediska věroučně nezávadný" / "Akce pořádaná institucí, které Signály plně důvěřují" (a tudíž tam můžete poslat děti víceméně beze strachu).

U věroučné nezávadnosti materiálů by pak ideálně byly dvě roviny: (silná) dostalo to "nihil obstat" / (slabá) tehdy a tehdy to pročetl nějaký náš dromedar a neshledal na tom nic závadného.

Václav Vacek

Možnost tipovat mají ti, co mají možnost akce schvalovat (tuším - kouknu). Máme na to nějaká interní pravidla. Já to dělám ve chvíli, kdy si všimnu na homepage, že je akcí méně než 6.

Václav Vacek

Díky za tip, mrknu na tu akci.

Zobrazit 5 komentářů »