Zahájení školního roku Biskupského gymnázia

Biskupské gymnázium v Brně zahajuje nový školní rok 2007/2008 mší svatou v katedrále na Petrově v pondělí 3. září 2007 v 8:30. Zváni jsou studenti i absolventi, jejich rodinní příslušníci, současní i bývalí profesoři a zaměstnanci. 

Podrobnosti
Vložil: vojtec
Vloženo: 23. 8. 2007

Nazdárek, konečně se někdo odhodlal k příspěvku do této diskuze :o) Mně se u nás na bigy mocinko líbí, je tady každej den sranda a furt se něco děje S:) :-) :-E) Tak jak jste na tom v Brně??? X:)

Petr Janoušek (janick)

ja nevim jak jsou na tom v brně, já už jsem bigy vychodil a v jednom směru jsem rád, že už jsem pryč, ale taky se mi po bigy silně stýská

klár-ka

no jestli je to tam tak fajn jako u nás, tak není divu, že se ti stýská.Já si nemůžu stěžovat, ze stesku po základce jsem se už dostala...snad...a teď mám před sebou supr střední
:o) :o) :o)

manime


tak v Brne je hej:) dneska tam vetsina oktavanu chodila s ruzovejma hlavama..myslim, ze meli stuzkovak nebo tak neco..a tu ruzovou fasadu schytalo aji par profesoru :o)

klár-ka


tak to musela bejt fakt sranda :-E) :-) :o)

manime


jo jo..hlavne dyz jsi videla jak ti starsi profesori, co maj uz bily vlasy, jak se to pokouseli vymejt a ono to neslo a bylo na nich proste poznat, ze maji poruzoveny vlasy :o)

Zobrazit 5 komentářů »