POZNAVACÍ CESTA PO VELKÉ BRITANII

úterý, 6. srpna 2019   do   středa, 28. srpna 2019
Londýn, region Velký Londýn, Spojené království
Charing Cross London

 

 

 

 

Pojeď s nami poznat krásy Velké Britanie. Podívame se do nejrůznějších časti tohoto ostrova. Navštívíme různa historická cirkevní místa, zahrady, parky, města a jejich zajimavosti a další nadherná místa.


 

Zastavíme v některých významných častech města, k prohlidce hradu, zámku nebo unikatních chrámu Božích-kostelu. Projdeme a zažijeme Boži přítomnost v nadherných katedrálách , kde pozname a pochopime historicke součásti te doby.


 

Navštívíme zajimavé zámecke usedlosti s nadhernými zahradami a parky. Projedeme zajimavou krajinou od Východu na Západ, ze středu na Sever a po té na Jih ostrova.


 

Zažijeme ůžasnou atmesferu, jedinečne dobrodružstvi a objevíme znovu to co je dávno opomíjené lidskou bytostí.., zkrátka fajn dovolena pro neskutečné zážitky.


 

Navštívime např: Londýn -Central,

Lincoln,Peterborough,Edinburgh,Holyhead,Dublin,Cork,Belfast, Llandrindod Wells ,Cardiff, Bristol, Weston super Mare, Plymouth, Southampton, Norwich , Bury St.Edmund, Rochestr, Canterbury, Dover a další ..


 

V Terminu OD 6.8. – 27.8. 2019


Kontakt na mne :info a objednavky,rezervace. (prosím:- mate-li zájem pošlete mě vzkaz)

Pavel Šnerch DiS

Email: [email protected]

tel:SMS!-+420730955259


Podrobnosti
Vložil: Pavi
Vloženo: 10. 6. 2019
Upraveno: 10. 6. 2019

Kdo nebo jake spolecenstvi to organizuje?

Pavi

Zdravím, já osobně, pokud nevadí..., vytvoříme s poutníky společenství tady při poznávání památek, zajímavosti a krásných míst na ostrově v celé Velké Británii v Anglii.

Zobrazit 1 komentář »