V záložce blogy přibyla síň slávy soutěže Blog roku a přehled nejaktivnější bloger. Seznam je tvořen dle počtu blogových článků od založení blogu (pokud na blogu po dobu 6 měsíců žádný příspěvek nevyjde, je tento blog z přehledu vyřazen). Upravili jsme písmo v "říká o něm", výpis štítků a eshop do nového designu, upravili zobrazení výzev na mobilu a skrývání obrázku pod menu. Opravili nemožnost rozkliknout skryté komentáře.

Latroj

Hlavně, by bylo potřeba něco udělat s tím hrozným editorem blogů! Aby bylo opět možné editovat v HTML.
"Nejaktivnější bloger" nebo i staré výsledky "Blogu roku" vidět nepotřebuji.

Jan Škrášek

Editovat HTML nepujde a to naprosto zamerne.

Adalberto

"Opravili nemožnost rozkliknout skryté komentáře."
Někde mi to funguje, někde ne, např tady ne:
https://www.signaly.cz/fotky/76917

AssPutin

Nenazrála již doba tento nefunkční paskvil konečně hodit přes palubu; nejlépe i s tím, kdo je za něj zodpovědný, a nasadit předchozí verzi?

Zobrazit 4 komentáře »

Vedle nástěnky uživatele máme nově boxík s nejčerstvějšími slíbenými modlitbami, opravili jsme nefunkční RSS odkaz společenství, opravili jsme na mobilu ve společenství překrývání horního obsahu, odstranili jsme kapitálky u popisu společenství a ukotvili jsme horní lištu editoru blogu, aby při psaní delšího textu neodlezla pryč.

terre-eau

Zmensite prosim tie strasne meduzery v mobilnej verzii? Ani upozornenia na komemtare mojich prispevkov v ZMM sa mi nezobrazuju.

Václav Vacek

zmenšíme...

zirafa

Dost bych ocenila, kdyby se jako první na stránce blogů zobrazovaly nejnovější blogy a ne s-magazín (hlavně v mobilní verzi). Moc díky.

veruska-m

Já se v mobilní verzi nemohu dostat na komentáře k fotkám - věta "zobrazit komentáře" nefunguje jako odkaz.

Zdendanda

Všimla jsem si, že se objevili nejaktivnější blogeři - ale podle mě nemá smysl v takové funkci mít redakční blogy a blogy společenství, má-li to mít jakou vypovídací hodnotu, pak by se to mělo omezit pouze na blogy osobní.

Václav Vacek

Ano, bylo vypuštěno omylem. Bude opraveno. Má být počítáno za posledních 12 měsíců a jen osobní blogy.

Filioque

Omlouvám se, že tu spamuju, ale zatím neumím tenhle web používat. Můžete mi někdo poradit, jak mám spravovat svůj profil a jak mohu přidávat komentáře k blogům?
Děkuju.

dromedar

@Filioque
2. komentáře: když jste přihlášen/á, komentáře můžete přidávat pod jednotlivé články na většině blogů pomocí editačního pole na konci článku. (Tu a tam má někdo nastaveno, že neautorizovaní nebo jeho ne-přátelé komentovat nesmějí, potom se Vám komentovací pole vůbec nenabídne.)

1. správa profilu:
a) na desktopu: v zelené horní liště najedete myší na profilový obrázek, resp. svůj nick, a z menu, které se rozbalí, vyberete "Nastavení".
b) na telefonech a jiných úzkých obrazovkách: kliknete na tmavozelené tlačítko "hamburger menu" vpravo nahoře. V menu, které se zobrazí, je v prvním řádku vpravo ikona ozubeného kolečka, na tu kliknete.

Zobrazit 8 komentářů »