Akorát utrpení :-$

Napsat komentář »

Ano důležité je dávat, ale zároveň stejně důležité je přijímat. Jedno bez druhýho nemůže existovat. Protože co z toho máš, když dáváš a nemáš žádnou odezvu od toho druhého? To ti moc radosti nepřinese.

Napsat komentář »

Tak jasně;)
Ale nemilujeme proto, abychom jenom brali, ale hlavně proto, abychom dávali♥

Napsat komentář »

Ale láska je i o tom přijímat ;-).

Napsat komentář »

Milovat znamená dávat, ne brát...

Napsat komentář »

Ahoj všem!
Možno poznáte knihu Josha Harrisa - S nikým nechodím a nejsem cvok....paradoxný názov do tejto diskusie, však? V skutočnosti je kniha o tom, akým spôsobom sa čo najlepšie pripraviť na manželstvo, o čo asi ide mnohým, ak nie všetkým v tejto diskusii.....Ak knihu nepoznáte, natrafila som na skvelý článok, ktorý jej posolstvo vystihol, takže tu je:
http://blog.tyzden.sk/tomas-hupka/2009/02/12/s-nikym-nechodim-a-nie-som-cvok/
Oplatí sa prečítať až do konca :o)

marty1

Tu knížku jsem četl, je docela zajímavá. Musím říct, že je tam spousta dobrých myšlenek a rad. Taky doporučuji všem, kteří tuto knihu ještě nečetli. :o)

Zobrazit 1 komentář »

Mám takovou otázku do diskuze. Co si myslíte o přísloví "Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš?" Mám teď na mysli, když se dva rozejdou, jestli se mohou ještě někdy dát zase dohromady, když spolu ai po rozchodu vycházejí dobře. Co si o tom myslíte?

fudlinka

Jenže někdy jeden dává moc a druhý se jen veze a to taky není dobře. Pak to vyústí v to, že ten, který dává moc je nešťastný a ten, který se veze, se začne nudit.

marty1

No když se ten druhý jen veze, tak nechce dávat a to nemá smysl pak jít ve vztahu dál. To je samozřejmé. :-)

Zobrazit 6 komentářů »