Doba chození

Velmi důležité období

Stále více se ujišťuju, jak důležitá je doba před svatbou. Tedy doba chození. Utváří se tak krásné a jedinečné zážitky, se kterých oba mohou čerpat, když přijde horší období. Začíná také doba vzájemného poznávání, navazování důvěry a vzniká spousta vtipných i trapných situací. 

Není také lehké odhadnout, kdy už je vztah přechozený. Každý pár to má jinak. Myslím si, že ideální doba chození jsou 2 až 3 roky. Za tento čas už by člověk měl vědět, jestli chce s druhým zůstat po celý život. Na druhou stranu přechozený vztah také není dobrý. Hrozí zde stereotyp či dokonce rozchod.

 

Co mě vedlo k napsání článku?

Mimo jiné i nedávno odvysílaná reality show "Svatba první pohled". Na většině párů bylo krásně poznat, jak jim chybí období před svatbou. A jak se to těsně po svatbě snaží dohnat. 

Tím nechci říct, že svatbou všechno končí a žádné společné zážitky už nebudou. Ba naopak, svatba posouvá vztah dál. Otevírají se tak další možnosti, jak vztah ještě více obohatit.

 

Celý život nám nebude stačit, abychom naši životní lásku úplně poznali. Ruku na srdce, člověk může překvapit i sám sebe.

Zobrazeno 610×
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.