Přidal Thompson


Znám lidi, kteří podstoupí dlouhý a namáhavý výstup na horu, kteří si rozedřou kolena i dlaně a celí vyčerpaní šplhají, jen aby dosáhli temene před svítáním, aby se napili z hlubin dosud modravé pláně, jako když člověk hasí žízeň vodou v jezeře. A když jsou nahoře, posadí se a hledí a oddechují. A srdce jim radostně buší a nacházejí tady ten nejlepší lék na své znechucení. Citadela, A.Saint-Exupéry

  • 1
  • 2

Komentáře

Maculla

parádní:))

organo

To je tak krásné, až se tají dech...

včelka-maja

úžasné :-)

Lenka Šerá

Zimu nesnáším, ale tyto fotky jsou absolutně krásné, nádherné :) Tají se dech:)

Thompson

Jsem rád, že se líbí :-) vřele doporučuji podniknout něco podobného ;-) a nebojte se náročnosti - každá sranda něco stojí ;-)

PS: mě se povedlo zažít hezký východ slunce až napočtvrté, takže nesmutněte, když se to nepovede ;-)

Thompson

a jen tak na okraj - když to vypuklo, tak mi v uších zněla tato písnička (nejspíš kvůli klipu :-))
http://www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84

Lidka

ty jsi tam přespával? myslela jsem, že jsi putoval v noci...my (skautky) to tak udělaly jednou v Jeseníkách..vyšly jsme asi v 2.30 na Jelení studánku. To bylo něco :-)

Thompson

Nepřespával :-) jasně že jsem šel pěšky, vycházel jsem asi 4:50. Ale chtěl bych to někdy zkusit. Ty dva stany, co tam jsou, tak to jsou ti, kvůli kterých jsem "zdaleka nebyl první" na vrcholu ;-)

Kathu

Jo, přespat na Lysé... :-)

Lidka

Jasně, pochopila jsem to z tvého komentáře, však to nevylučovalo možnost, že někde za aparátem máš postavený svůj stan :-) proto jsem se zeptala.

Zobrazit 13 komentářů »