Já mám rád i Horníčka s Werichem, mám doma ty jejich předscény a to některý znám zpaměti. :-)

Jan Hlaváček

kecáš!!!!!!!!!! fakt? mas je na komplu?

Zobrazit 1 komentář »

ja teda spis panikarím B-) :-) 8-p

Dáša Knotková

například já se v eustresu učím nejrychleji. (Tzn. o přestávce před písemkou.. S:) )

Zobrazit 1 komentář »

jiste.... :-) :-) :-)

Napsat komentář »

jako chces napodobovat voskovce a wericha? ti si rekli za oponou zhruba tema kterym zacnou a pak udelali divadlo :o) :o) :o)

Napsat komentář »

tak scenky mame uz taky zmakly a jak rikam je to vyzva ne :-) B-)

Napsat komentář »

ok to chcu videt ;-) aji scenka jo? :o) :o) :o)

Napsat komentář »

hey tak vyzva...priste to bude upa improvizace 2:) :-)

Napsat komentář »

nevim, proc rikas tyden predem, kdyz se to vpodstate vymyslelo az na miste... :-E), ale rozhodne bych to nijak pristi rok nehrotil... :o) 7:-| 7:-|

Napsat komentář »

ale takovej stres uz dlouho nebyl 7:-| :-)

Dáša Knotková

ve stresu se toho nejvíc vymyslí

Zobrazit 1 komentář »

ja myslim ze to nebylo tak hrozny ale fakt me prislo ze v tom byly vetsi zmatky vic nez loni ale sestra rikala ze byli spojeni tak to snad proslo :-) O-) ...tak muzeme vymyslet tema na dalsi rok...nebo vlastne to nechame tyden predem :-) :-) :-) ...

Napsat komentář »

ja sem s karnevalem spokojenej, jidlo tam bylo, jena sice taky, ale i tak na me neco zbylo... :-) hlavne doufam, ze se to tem malym prckum libilo... :o) :-E)

Napsat komentář »

jo a taky dneska sestra rikala ze vcera jak jsme zpivali tak ze by jsme meli pokracivat dal v tom zpevu ze to znela jak profesionalne :-) ale nevim jestli to rikala vazne :-) :o)

Dáša Knotková

sestra to nemohla myslet jinak, nez naprosto vážně 8-(
Není to špatnej nápad, fakt bysme se mohli dost vypilovat a byt doopravdy dobří.. :o)

Zobrazit 1 komentář »

Mně se to možná jako jedinýmu líbilo víc jak loni, ale i kdyby to nebylo, podle mě v pohodě a sestra říkala že všichni byli spokojeni.. :-)

Napsat komentář »

tak co karneval? :-)

Napsat komentář »

Óóó ano, díky vám Terezo a Freďouši, jste skvělý!!

Napsat komentář »

Přiznejme se že bez Freda a Terky bychom to dohromady nedali, nebo by to bylo přinejmeším od hooodně těžší. Takže díky Terko že jsi na nás řvala, bylo to důležitý.

Teru

Díky Davide, jedno z mých psychických opor :-)
este jeden detailni postreh: kdyby vy ste neumeli na vsecko tak skvele hrat, tak bychom to nedali ani kdybychom se ... rozkrajeli 8-( 2:)

Zobrazit 1 komentář »

Jo děkuju vam vsem! bylo to uzasny a hlavne vy ste byli uzasni :-) dekuju vsem za jejich vykony, ale i cas, ktery tomu venovali. omlouvam se, pokud sem na vas nekdy rvala (taky ste me solidne pili krev :-E) ) a chtela po vas, aby ste zpivali Hospodina pomalejc a Jsi rychlejc O-)
Jste skveli! 2:)

Napsat komentář »

jj bylo to super a nejlepci jak jsme zpivali pak vsechno mozny a vymenovali se nastroje... jako slavka s basou nemela chybu no a samozrejme nejvetsi hvezda byl otec s violou :-) :-) :-)

Dáša Knotková

tak to doufám, že to bude na fotkách, protože já sem skoro nic neviděla :-$

Teru

a co sestra s basou? B-) :-)

Zobrazit 2 komentáře »

takovýto psychický i fyzický nápor tělu mému zjevně nesvědčí... Ale je to krásný vyčerpání, když vás nakonec někdo pochválí... :-) :o) S:) S:) S:)

Napsat komentář »

Děkanátko je za náma. Účast mohla být lepší, ale aspoň někdo došel. A co se týče zpěvu, u mě dobrý, sem spokojen=) Hlavně bych chtěl poděkovat Terce a Fredovi za trpělivé vedení a časově náročný nácvik, Mirovi za nazvučení, hudebníkům za hudbu, sólistům za sóla a zpěváčkům za zpěv!! Díky dětska, bylo to fajne :-) O-) S:) :-E) :o) 8-( 7:-| O-) A komu se to nelíbí, tak ať si trhne nohou X:)

Napsat komentář »