Václav Vacek

vacekvaclav / Václav Vacek

Ženatý s Evelleen

Ahoj přátelé, mám takovou myšlenku, výzvu. Za chvíli začne CSM v OL a předpokládám, že se zas na Signály zaregistruje hromada nových uživatelů, asi mladších :) Byl bych rád, kdybychom tady na Signálech dokázali tvořit společenství. Nemáme tady automatické nabízení přátel nebo společenství, proto do toho musíme jít aktivně sami. Nový člověk je na Signálech docela sám. S CSM spustíme pár nových funkcí, takže se Signály zase víc odliší od Facebooku a stanou se něčím zajímavější. Ale to se zatím nechte překvapit. Já jsem si už začal nově registrované dávat do přátel. Co se pro naše signální… Zobrazit více

Ahoj přátelé, mám takovou myšlenku, výzvu. Za chvíli začne CSM v OL a předpokládám, že se zas na Signály zaregistruje hromada nových uživatelů, asi mladších :) Byl bych rád, kdybychom tady na Signálech dokázali tvořit společenství. Nemáme tady automatické nabízení přátel nebo společenství, proto do toho musíme jít aktivně sami. Nový člověk je na Signálech docela sám. S CSM spustíme pár nových funkcí, takže se Signály zase víc odliší od Facebooku a stanou se něčím zajímavější. Ale to se zatím nechte překvapit. Já jsem si už začal nově registrované dávat do přátel. Co se pro naše signální společenství dá dělat? Ozvat se nově registrovaným, nabídnout přátelství, napsat vzkaz, můžete jim představit, jak to tady chodí, napsat něco o sobě, pozvat je do svého společenství, nabídnout reálné setkání apod. Co vy na to? Kdo do toho jde se mnou?

slu-nicko

Víc mi vyhovuje zdejší forma přátelství...

dromedar

@slu-nicko jj, já nekritisuji zdejší nastavení přátelství, pouze přemýšlím nad tím, jestli tu "vítací zvyklosti" z Diaspory vůbec můžou fungovat.

Zobrazit 14 komentářů »