Olomoučtí vysokoškoláci

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Milí olomoučtí studenti (v tomto případě spíše studentky),
mám pro vás jedinečnou nabídku a to možnost účasti na výběrovém řízení na bydlení v dvoulůžkovém pokoji v našem legendárním olomouckém privátě - DEPU. Výhodou je kromě skvělých spolubydlících, útulného bydlení a příznivé ceny také asi tříminutová vzdálenost do Sněženky a tedy i do centra města.
K nastěhování od února :). Pokud máte zájem o konkrétní informace, ráda vám je poskytnu (zpráva) a určitě není problém přijít k nám na prohlídku :).

PS: Pokud vás napadá někdo, koho by naše nabídka mohla zajímat, určitě ji pošlete dále.

DagmarTerezie

Jaké to novoty!
Každopádně DEPO maximálně doporučuju, je to nejlepší privátek v Olomouci a spolubydlící stojí opravdu za to! :)

Megišek

No jo opouští nás naše skvělá emeritní scholovedoucí Lůja... :(. Ale doufáme, že se nám podaří najít někoho minimálně stejně skvělého jako se nám podařilo minulý rok Tebe ;).

Anežka Jakubcová (anez)

Neváhejte!
V Depu zažijete chvíle klidné a pohodové, stejně jako bujaré a řádivé. Zpívá se tam, hooodně povídá, čte, jí, pije (nejen víno), vítají se návštěvy, vymýšlejí kolektivní kostýmy na církevní silvestr, spěchá se na roráty, trochu uklízí, hodně vaří, chodí běhat, plní se adventní kalendář, hraje se karetní hra Milostný dopis ( :-) ), občas se taky učí a spí. V Olomouci nechci složit hlavu nikde jinde než tam!

Zobrazit 3 komentáře »