Volby 2008

pátek, 17. října 2008 – 14:00   do   sobota, 18. října 2008 – 14:00
Celá ČR
Av de Camilo José Cela Ciudad Real

Volby 2008

Kam se bude volit?

  • do zastupitelstev krajů všech krajů s výjimkou Prahy
    Volby se konají v krajích: Jihočeském,  Jihomoravském, Karlovarském, Královéhradeckém, Libereckém, Moravskoslezském, Olomouckém, Pardubickém, Plzeňském, Středočeském, Ústeckém, Vysočině a ve Zlínském kraji
  • do třetiny Senátu Parlamentu ČR
    Volby se konají v 27  obvodech: Brno-město, Česká Lípa, Děčín, Frýdek - Místek,Hradec Králové,Cheb, Karviná,Kladno, Kolín, Louny, Pelhřimov, Plzeň-město, Praha 1, Praha 5, Praha 9, Přerov, Příbram,  Olomouc, Ostrava -město, Rychnov nad Kněžnou, Strakonice, Trutnov, Uherské Hradiště, Vyškov, Zlín, Znojmo,Žďár nad Sázavou.

 


Podrobnosti
Vložil: HejTi
Vloženo: 13. 10. 2008

Radši sem byl pro McCaina (nebo jak se píše).. Měl lepší program, ekonomika by pod ním možná byla pevnější. Vyhrál ale Obama, protože to bylo módní, a vzývání ke změnám v jeho podání (mladší, první afroameričan ap..) věrohodnější. Nakonec ukáže stejně jen čas, jak moc se povedl nebo ne.. každopádně si myslím, že pro čr se toho moc nezmění, jejich zahraniční politika byla víceméně podobná...

vlastik

Tak s tím musím jen souhlasit. Ať bude v Bílem domě sedět kdokoliv, tak to pro nás nic neznamená 2:)

Cinik

To je hloupost. Prezident USA ovlivňuje celý svět a má prostředky, jak se postarat, aby se jeho ideje ohledně potratů a euthanasie prosazovaly ve světě. Například v současné době sílí snahy udělat z práva ženy na potrat lidské právo a začít je celosvětově vynucovat pomocí mezinárodního práva. Co by bylo za ncCaina nemožné, je za Obamy velmi reálné... Bohužel. A proti Obamovým vizím je i Česká republika silně protipotratová země.

xenofon

ČR a EU obecně by se mohli stát v očích Obamy tím, co by i jemu vyhovovalo jako celosvětově platná úprava pro (jím vysněnou) budoucnost. Tak trochu výměnný obchod na globální úrovni, latinská Amerika potraty povolí, USA je maličko zpřísní a Čína je zdobrovolní ... Naneštěstí by pro to získal v mnoha zemích podporu, a hlavně by měl pro obě strany dostatek argumentů ... Jenže v tuto chvíli potřebuje víc polské vojáky v Afghánistánu, než spokojené propotratové aktivisty doma.

Zobrazit 3 komentáře »