Napsat komentář »

Tohle si nebudete chtít nechat ujít! V české premiéře rozezní vsetínský fetival UNITED písně chval v podání Worship Central. Hlavním mottem kapely je Ježíš Kristus v centru všeho dění. Nejedná se pouze o hudební skupinu, Worship Central je také hnutím, která vzniklo v Birminghamu v roce 2006 s cílem vyučovat, vést a inspirovat vedoucí chval ke službě ve svých společenstvích. Věříme, že jejich službou budeme povzbuzeni i my.

Napsat komentář »

Ant-Man a Wasp, je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umí zmenšovat a zvětšovat. Děj se odehrává po událostech filmu Captain America: Občanská válka. Scott Lang musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti.

spitfire

Nejlepší avenger je stejně Josef Pláteník, vedoucí tajemník okresního výboru komunistické strany...

josmez

cílí to asi na trochu mladší kategorii, ale je to docela pěkný a vtipný film, prostě fajn konzumní snímek.

Zobrazit 2 komentáře »

Smáli se mi, že neumím tančit, že mám divné pohyby. Jenže když jsem přestala tančit, kousek mé duše začal tiše umírat. Pojďte tančit se mnou, může to být jen tak v kuchyni u nádobí, v práci, na ulici.. Hej lidi, pojďme žít!

Napsat komentář »
Napsat komentář »

Docela zajímavý a srozumitelný způsob jak popsat věci...

Napsat komentář »
Napsat komentář »

Pozývame vás na 20. ročník festivalu CampFest, ktorý sa uskutoční 2. - 5.8.2018 v nádhernom prostredí Nízkych Tatier, na Ranči v Kráľovej Lehote!

Napsat komentář »

Náš vztah s Pánem je jako kořeny stromu. Jen pokud má strom dobré a hluboké kořeny, může přinášet hodně kvalitního ovoce...;-)

Napsat komentář »
Napsat komentář »
Napsat komentář »

Máme tu jeden filmový tip pro všechny fandy animovaných filmů, ale i pro ty, kdo se jen rádi baví.

Napsat komentář »

Tak kdo má taky rád Enveje? Nejen, že je sympatický, cool, trendy, navíc šíří dobro, prostě ... i když tento druh hudby rádi nemáte, Envej za pozornost rozhodně stojí!!!
Protože prostě až si něco pustíte možná, že vám vyletí z úst takové to „ááách“! ;)

Napsat komentář »