Neboj se toto video i další informace o signálech.cz sdílet s přáteli na facebooku. Ukaž všem svým kámošům, že signály existují a jsou super. :-) +

Napsat komentář »

Zjevuje své slovo Jakubovi, Izraeli své zákony a soudy, takto nejednal s žádným lidem, není jiný, jenž by byl poznal jeho soudy.
žalm 147, 19-20

Napsat komentář »

I svatý otec František se chystá do Krakova:-D Pojeďte taky, ať tam není sám:-) +

PavelPe

Myslím, že je to právě o tom co píše Vašek. Vzhledem k omezený finanční i jiným možnostem se určitě snažili udělat maximum. Kritika je dobrá věc, může posouvat dál. Ale neexistuje člověk, který se zavděčí všem.

verys

Jestli to mám na co natočit, sestříhat, tak stačí, aby se to umělo. Ke scénáři nepotřebuju ani korunu. O penězích to fakt není ;-).

Zobrazit 14 komentářů »

V sobotu 21. března 2015 se v Praze uskuteční pochod pro život. Národní pochod pro život začíná ve 14:15 na pražském Mariánském náměstí.

Napsat komentář »

Video z focení triček do e-shopu signály.cz. Více info k přípravám a průběhu se dozvíte v článku: https://tym.signaly.cz/1503/foceni-tricek-do-e-shopu, na výsledky koukněte do e-shopu :)

Napsat komentář »

Záznam pořadu o Globální sexuální revoluci s Gabrielou Kuby. Omlouvám se všem, že chybí obraz, ale v tomto případě je podstatnější to co je slyšet:-) přeji příjemný poslech. +

Napsat komentář »

Prostějov, prostě jo:-) pojeďte, bude to super:-).

Zobrazit 1 komentář »

Jen Bůh stačí. Opravdu i v dnešní době? Tváří v tvář nepřeberným možnostem, které přináší? Může snad někdo plný života, třeba i šťastně zamilovaný a zasnoubený vsadit všechno na jedinou kartu... s křížovým Králem? Příběh sestry Ráchel...příběh o štěstí, kterému Bůh stačí.

Jan Škrášek

Další krásné video... díky!!! :-)

FranTISEk

moc moc krásné!

Meduňka

krásné, úžasné, povzbudivé...........

elisonka

Nádherné! Prostě úžasné video! :-)

Zobrazit 4 komentáře »

Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby každý, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl věčný život. Jan 3,16

cink2

Vypadá to zajímavě. Nemáte odkaz na celý krátký film?

Zobrazit 2 komentáře »