Výstava fotografií "Fotosoutěž Zlín 2008"

čtvrtek, 23. října 2008 – 16:00   do   úterý, 11. listopadu 2008
Zlín - Městské divadlo

Vernisáž výstavy fotografií v Městském divadle

 

   Vernisáž výstavy fotografií "Fotosoutěž Zlín 2008", která se koná u příležitosti oslav 90. výročí vzniku samostatného československého státu, se uskuteční ve čtvrtek 23. října od 16:00 hodin ve foyer Městského divadla Zlín.
   První kolo fotografické soutěže "Fotosoutěž Zlín 2008" vyhlásilo statutární město Zlín na jaře letošního roku ve třech kategoriích:

  • Zlín město lidí
  • Zlín město v pohybu
  • Zlínská zákoutí.

Záštitu nad soutěží převzal náměstek primátorky Zlína Hynek Steska.

  Od dubna do konce letních prázdnin zaslalo na adresu zlínské radnice své fotografie 41 autorů z řad nejširší veřejnosti. Vítězné snímky vybrala šestičlenná komise složená z náměstka primátorky města, architekta, grafičky, profesionálního fotografa a zástupců oddělení cestovního ruchu. Komise zároveň přidělila zvláštní cenu za originální snímky mimo vyhlášené kategorie fotosoutěže.
   V současné době již probíhá druhé kolo soutěže, jehož uzávěrka je 1. března 2009. Zaslané fotografie budou použity k propagaci města, a to zveřejněním v propagačních materiálech, kalendářích, na pohlednicích apod. Pokyny a kupony k vyplnění naleznou zájemci na www.mestozlin.cz, v Magazínu Zlín či v Městském informačním a turistickém středisku.
   Výsledky prvního kola fotografické soutěže pořádané městem Zlín:

  • Vítězka kategorie Zlín město lidí: Zuzana Königová, Zlín.
  • Vítěz kategorie Zlín město v pohybu: Mgr. Miroslav Horák, Zlín.
  • Vítěz kategorie Zlínská zákoutí: Ing. Martin Šťastný, Napajedla.
  • Zvláštní cena byla komisí jednohlasně udělena: Bohuslavu Zárubovi, Štěpánu Holčákovi, Petru Zemlákovi a Kláře Chromkové.

Podrobnosti
Vložil: StanikKolarik
Vloženo: 23. 10. 2008

vytvořil akci.

Napsat komentář »