Večer jako od mámy

čtvrtek, 11. února 2010
Brno/signály.cz life

Savana hokna! Všeci, co bydliskujó na signály.cz life anebo se tak tváři, dávaj zvanec na Večer jako od mámy, keré se odbyde ve štvrtek 11. února 2010. Tak doval hodit voko!

O tom, co nám naša máma uklohní za betálnó chálku zatim nemaj šajn ani líšeňský báby na rynku, co maj jinak vošéfovaný všechny ábendy a povijó i to, co nevijó. Bulvy na šťopkách maj i havrani, co si to štrádujó každýho dňa po lajfí zahradě, a hantýrujó o tom imrvére tim svym krákanim, a aj ten kocór je celé jakési naježené, od tý doby, co se profláklo, že jedenástyho se okolo plotny bude motat naša máma.

Akorát tudle pantáta hlásil, že pré to celý bude v cajku, pač základem celý sešlosti, ať na mně dračisko ve forhózu na rathauzu sleti esli hópu ňáky levoty, hlásil ten chlap, má bét abychom šeci byli jako do holpecu rodina, šeci egál rovni a máma vubec nérovňéši, citili se jako ve svym kvartýru a hókali jeden na druhýho jadyby sme spolu kačera tahali od tý doby, co švédi sypali pali od hradeb štatlu, vubec měli veget, jadyž přivalime za bábinó za město na žranicu. Šeci se jako jedna óbr família slezeme a nevylezem dokud máminu chálku nestrávime aspoň z polovic.

A že v tym bejváku, co šeci budem futrovat ten gábl, bude zas aj ňáké bugr, vo tym žádná. To už ani kamenná panna, co ju chudak na orli zazdili, nemá fedry, že by to nebyl zichr. Každé bude moct zgómnót, esli je família pro něho něco špica, nebo esli na to háže kakáč. A hned bude taky na bíledni, kdo s hajfama enom čachruje a kdo si to štráduje až ke gólce.

A dovalte taky víc než búra, pač ten šmak, co budó cétit až v Jóbsku, neni zadara, tak ze pár pětek to veme, ale pro pade si zas nikdo věšák házet nebude muset.

Dit se tam bude:

  • 18:00 Mša v komínskym kostele sv. Vavřinca (pro ty, co to zmáknó na čas)
  • 18:50 Po mši pohrnem za vůňó na signály.cz life
  • 19:00 Hodime hantec a nachystáme dlabanec
  • 19:30 Ze startu do sebe kopnem chálku od naši mámy :-O
  • 20:15 Všecek herberk vodlifrujem aus
  • 20:30 Tajidle sa ukáže jak je to córánim a vubec esli máme ánunk vo dejchání po gólce
  • 21:30 Report Šéfovi a potym už jen maso storky, čurina a jiný zvonky a žgryndy a možná aj hókat pecky jak goldnové fógl budem
  • 24:00 Šlus šrumcu a de se dom

Esli gómeš, že dondeš, a byl bys potróblé, dybys nedošel, tak tudle zafajfkuj "na tuty dovalim" ne však pozdijá než vo středě 10. 2. k večerníčku. Kupování pak bude malina. Ináč nevim, kemo, esli na Tebe ňáké slušivé dlabanec od naši mamy vostane.

Takové planek, spešl ufachčené pro Radka, aby nekéroval:

Bacha ještě: Už ses vtěrknul do grupy fandů signály.cz life? :-P

Podrobnosti
Vložil: vojtec
Vloženo: 19. 1. 2010

vytvořil akci.

Napsat komentář »