Festival UNITED

UNITED 2023 | Tady a teď | Promo

Zveřejnil system, 16. prosince 2022
2020 shlédnutí

Popis videa:
Letošní ročník UNITED se uskuteční 17. - 19. 8. 2022 ve Vsetíně. Více informací o prvních účinkujících naleznete na našem webu festivalunited.cz.

Tématem letošního ročníku bude TADY A TEĎ. Kdo dnes může říct, že má čas? Jsme lidé, kteří denně dělají mnoho věcí najednou, potkávají mnoho lidí, navštěvují mnoho akcí, čtou mnoho věcí, a to jak v offline, tak v online světě. Běháme od jedné naléhavé věci ke druhé a většinou už během toho myslíme na všechno ostatní, co ještě musíme udělat. Teď ne, až jednou - tak by se dal shrnout přístup, který často definuje náš životní styl. Jak žít tady a teď? Jak se proměňuje víra, když ji uniká přítomná chvíle? A co znamená myslet na přítomnost pro člověka v 21. století?

UNITED je křesťanský multižánrový festival, který se koná na konci prázdnin v malebném městečku Vsetín. Multižánrovost festivalu UNITED se promítá ve škále koncertů různých hudebních stylů a spektru dalšího programu – semináře, workshopy, divadlo, film, sporty, street scéna, služba modliteb a duchovního poradenství. UNITED ale znamená mnohem více než jen výbornou atmosféru, nová přátelství a skvělou zábavu. Přejeme si, abychom zde mohli poznávat Pána Boha a On jednal v našich životech.

Potkáme se ve Vsetíně?

Web: http://www.festivalunited.cz
Spotify semináře: https://open.spotify.com/show/0fGM9cGPjApr52V3ECWiKb
FB: http://www.facebook.com/festivalunited
IG: http://www.instagram.com/festivalunited

Kategorie: Festival UNITED
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.