Fantomasův vlog

Vánoční novena pro mladé - 7. den

Zveřejnil tvanzavrel, 31. prosince 2020
32 shlédnutí

Popis videa:
ÚVODNÍ MODLITBA:
Chválím Tě Otče, za hodinu, kdy se Tvůj Syn Ježíš narodil z Panny Marie, kterou sis od početí připravil na tuto tajemnou chvíli. Pro tu posvátnou chvíli tě skrze tuto novénu prosím, abys vyslyšel mou přímluvnou modlitbu a splnil mé přání, ale ne má, ale tvá vůle se staň, skrze Krista našeho Pána. (V tichu připojit osobní úmysl)

BIBLICKÝ TEXT: Jan 1, 1-14

PÍSEŇ: Tvé slovo je lampou nohám mým, osvěcuje stezku mou. (C/G/Am/F/G/C) Jako oheň spaluje, tak ve mně přebývá, je, živé slovo, které mě pálí, Tvoje jméno vyznávám, o Tvé věrnosti zpívám, hlásám, Pane slovo Tvé (Dm/F/Am/Em/F/G/F/C/Dm/F/Am/Em/F/G/Am/G)

ZÁVĚREČNÁ MODLITBA:
Bože, který oživuješ, chci se vystavit působení tvého slova. Otevři mé oči a uši, abych tvému slovu rozuměl. Otevři mé srdce, aby se mne tvé slovo dotklo. Otevři mé ruce, aby tvé slovo bylo pro ostatní poznatelné. Pro toto všechno si vyprošuji tvého posilujícího Ducha. Ježíši, pravé světlo osvěcující každého člověka. Zjev mi všechny poklady moudrosti a poznání, které jsou v tobě ukryté. Daruj mi svého svatého Ducha, aby mě naučil to, co jsi hlásal. Dej, ať tvé slovo pronikne do mé duše a povede moje kroky. Amen.

Kategorie: Fantomasův vlog
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.