Thereska

cháha, až teď jsem si přečetla Slovo na den, tak to docela sedíí:-)

Zobrazit 1 komentář »

TATRY - VÝZVA, DŘINA, A NEZAPOMENUTELNÁ KRÁSA.
HORY NÁS UVÍTALY PRVNÍM SNĚHEM, KAMZÍCI UPŘENÝM POHLEDEM, VODOPÁDY PROUDEM PRAMENITÉ HUČÍCÍ VODY A SLUNÍČKO? TO NÁS PROVÁZELO PO CELÝ DEN. RADOST DO DUŠE!

Thereska

přesně tak, je to strmák jak blázen, a konec je k nedohlednu... Kdybych to šla sama, asi bych to vzdala, ale síla smečky mě podržela:-D! JO a se sněhem je to prča, zpátky jsme se klouzali:-).
Dneska jsme byli na Zbojnické chatě, to je taky parádní cesta, a nepřišla mi ani tolik náročná. No a je skoro stejně vysoko. Kde jste tady byli vy?

Džem

No my byli na Téryho chatě, a pak přes příčný sedlo - tam je to docela masakr! Pak jsme šli okolo Zbojnické chaty... zase zpět.
Pak na Rysech ;) ještě jsme taky putovali na Skalnatý pleso a Malou svišťovku.. a eště myslím Předné solisko...
můžeš kouknout tady https://www.signaly.cz/fotky/52708

Zobrazit 6 komentářů »

Pršelo, chlejstalo, jak z konce lilo!, a už to tak vypadalo, že skončím jak ta mokrá slípka na dvoře, ale opak byl pravdou, suchá, unavená, avšak spokojená jsem se vrátila do svého stávajícího tepléhoo býváníčka:-),... pan domací má u mě velké významné plus:-).

Džem

byla jsi někde na túře?

Thereska

no právě mě čekala nedobrovolná túra, asi 3km hustým deštěm, ale pán domací se nade mnou smiloval a otočil se pro mě autem:-)

Džem

Dokaď to nejsou trakaře, tak je dobře.. ;)

Zobrazit 3 komentáře »