Setkání Benedikta XVI. s mládeží a ministranty


VELKÁ SOUTĚŽ SIGNÁLY.CZ

PŘÍMO NA PAPEŽSKÉ NÁVŠTĚVĚ

V BRNĚ A VE STARÉ BOLESLAVI

3 HLAVNÍ CENY, 20 KNIŽNÍCH CEN

A DALŠÍ CENY

VÍCE INFORMACÍ K SOUTĚŽI ZDE

ODMĚNAMI DO SOUTĚŽE PŘISPĚLI:

Nakladatelství Paulínky - Knihkupectví Cesta - Radio Proglas

 


 

NAVŠTIV SIGNÁLY.CZ NA PAPEŽI!

KROMĚ SOUTĚŽE NABÍZÍME

UNIKÁTNÍ PAPEŽSKÉ PERNÍČKY,

ÚPLNĚ NOVÁ TRIČKA SIGNÁLY.CZ,

SKLENĚNÉ HRNKY SIGNÁLY.CZ

A ONLINE REGISTRACI A AUTORIZACI.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

 


 

 

Papež Benedikt XVI. se chce u příležitosti své návštěvy České republiky setkat i s českou mládeží a ministranty. Toto setkání proběhne v pondělí, 28. 9. 2009, ve Staré Boleslavi. Předcházet mu bude nedělní předprogram ve Staré Boleslavi, který začne večer.

27. 9 2009

  • 19:30 Začátek předprogramu pro mládež na Mariánském náměstí ve Staré Boleslavi - duchovní program, modlitba, Credenc a SBM, divadlo, svědectví... a Společenství! Více info ZDE

 

28. 9 2009

  • od 6:00 program na podiu na louce za Starou Boleslaví, kde proběhne mše svatá se Svatým otcem. Během programu se mladí setkají se sv. Václavem a připomenou si předchozí setkání papeže s mládeží u nás i ve světě. O hudební doprovod se postará skupina Credenc spolu se Scholou brněnské mládeže (SBM
  • 9.00 bezprostřední příprava na příjezd svatého otce (8.50 by měl přijet do baziliky sv. Václava)
  • Vítání prezidenta (gratulace, hymna, porovnání - přijdou ještě dva hosté, a to Benedikt XVI. a Ježíš Kristus)
  • přímý přenos z baziliky svatého Václava, kde se modlí papež
  • 9: 45 Mše svatá se Svatým otcem - mladí lidé se zapojí i do mše svaté, která začne v 9.45 hodin.
  • po skončení bohoslužby se s mládeží setká Svatý otec, který ji povzbudí svým slovem. Zástupci této věkové kategorie mu také předají dary - fotoknihu a peněžní šek "Dar pro Afriku".

SEBOU: stan, karimatka, igelit...

 

www.navstevapapeze.cz


Podrobnosti
Vložila: majkiii
Vloženo: 9. 6. 2009

Když čtu příspěvky tak si říkám, že až jednou Bůh pozve české křesťany do nebe tak bude asi nejspíš naříkat jakou sebranku si to tam nabral. Jedni ho budou chtít chválit pomocí varhan, druzí budou burácet na kytary a vzájemně se budou se hadát co je lepší.
Toto byl samozřejmě vtip. Chtěl bych ocenit názor petiska. Já sám hraji taky u nás ve farnosti na kytaru. Nicméně si uvedomuji, že prostor pro zlepšení tam určitě je a prosím všechy, tedy i ty co si myslí, že zaručeně ví jak liturgická hudba vypadá, ať mě pomohou. Jsem otevřen jakémukoliv dobrému názoru. Navrhuji tedy spolupráci místo… Zobrazit více

Když čtu příspěvky tak si říkám, že až jednou Bůh pozve české křesťany do nebe tak bude asi nejspíš naříkat jakou sebranku si to tam nabral. Jedni ho budou chtít chválit pomocí varhan, druzí budou burácet na kytary a vzájemně se budou se hadát co je lepší.
Toto byl samozřejmě vtip. Chtěl bych ocenit názor petiska. Já sám hraji taky u nás ve farnosti na kytaru. Nicméně si uvedomuji, že prostor pro zlepšení tam určitě je a prosím všechy, tedy i ty co si myslí, že zaručeně ví jak liturgická hudba vypadá, ať mě pomohou. Jsem otevřen jakémukoliv dobrému názoru. Navrhuji tedy spolupráci místo boje.

Napsat komentář »