Santiago de Compostela

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Milí přátelé,
připomínáme, že v sobotu 10. listopadu 2018 od 15 hodin se bude konat tradiční setkání poutníků. Tentokrát se na vás budeme těšit v Komunitním centru na Slunečním náměstí 8 v Praze Stodůlkách (nedaleko stanice metra B Hůrka). Komunitní centrum je součástí farnosti u sv. Jakuba ve Stodůlkách. V prvních dvou hodinách máme pro Vás připravené povídáni k současným poutnickým aktivitám, dále povídání o Husově cestě, zkušenost poutníka za přepážkou při vydávání potvrzení o cestě v kanceláři v Santiagu a představení Jeruzalémské cesty. Po 17. hodině bude následovat několik témat, která… Zobrazit více

Milí přátelé,
připomínáme, že v sobotu 10. listopadu 2018 od 15 hodin se bude konat tradiční setkání poutníků. Tentokrát se na vás budeme těšit v Komunitním centru na Slunečním náměstí 8 v Praze Stodůlkách (nedaleko stanice metra B Hůrka). Komunitní centrum je součástí farnosti u sv. Jakuba ve Stodůlkách. V prvních dvou hodinách máme pro Vás připravené povídáni k současným poutnickým aktivitám, dále povídání o Husově cestě, zkušenost poutníka za přepážkou při vydávání potvrzení o cestě v kanceláři v Santiagu a představení Jeruzalémské cesty. Po 17. hodině bude následovat několik témat, která v rámci diskusních kroužků můžeme společně probírat (společné poutní skupiny, sdílení zkušeností z hlavních poutních cest v Evropě, zapojení se do některých aktivit spolku aj.).

Před samotným setkáním proběhne na stejném místě od 13:30 hodin členská schůze Ultreia. Prosíme členy, aby přišli a schůze tak byla usnášeníschopná.

Těšíme se na vás.
**************************************************************************
Dále Vás chceme pozvat na 11. 11. na mezigenerační pouť. Vezměte s sebou syna, vnučku, starší sousedku, mladšího kamaráda, nebo přijďte klidně sami. Naším záměrem je nabídnout prostor k setkání a povídání, na které nám často jinak nezbývá čas. Začneme v 10 hodin v Třebenicích na zastávce Štěchovice, Třebenice a půjdeme podél Svatojánských proudů do Štěchovic a Pikovic, tedy asi 13 km. Hlásit se můžete u Lucky na mailu [email protected]. Podrobnosti tady.

Za výbor Ultreia z.s.

Lucie Luňáčková

ULTREIA z.s.
Zapsaný spolek přátel svatojakubské cesty do Santiaga