Nenechme se negativně ovlivňovat...

Michal Jiřík (majkly)

Tento článek je brak. Terminologický nepřesný se zavádějícím obsahem.
Rockem můžeš mluvit lidem i třeba Bohu.
Pseudovědecké názory. Že reprodukováná hudba může uvařit vajíčko:-D
Kritický rozume vrať se zpátky

Dzamila

"Alfred Smith nám říká, že hudba kontroluje myšlenky i jednání jednotlivců i celého davu a národů. Je zdrojem zla i dobra. Každý by měl rozlišovat, zda mu přináší dobro nebo zlo."

Mám pocit z těch stránek Lumen de Lumine, že se soustředí na to, aby na každé informaci, co jde světem, našla něco negativního a pokud možno satanského... ale je to jen můj pocit.

LidiLidi

Znáte knížku "Pravda o mléce"? Jestli ne, tak vám ji vřele doporučuju.

Je to celá kniha napsaná o tom, jak mléko negativně ovlivňuje život člověka i celé společnosti. Jedno ze zajímavých tvrzení: "Mléko způsobuje agresivitu. Potvrdily to výzkumy." - A dále stojí, že výzkumy prokázaly, že 70% všech vězňů pije mléko...

Tak tenhle článek je fakt hodně podobný. Věřte mi, že znám rostliny hodně dobře, ale na hudbu takhle nereagují. V oněch "výzkumech" například není ani slovo o tom, jak byly rostliny hnojeny, zalévány, z kterého směru jim světlo šlo, jak hlasitá hudba byla atd. Tohle je prostě mystifikace jak blázen...

Lidi, mějte rozum!!!

Zobrazit 3 komentáře »
Michal Jiřík (majkly)

Musím reagovat i na tohle. Kdyby článek byl pojímaný jako názor nějakého jednoho člověka, tak bych ho překousl. Ale házet do plamenů pekelných tuto řadovou sestru, a ostatně i matku představenou a možná nejlépe celý klášter, který se dle pisatele jistě celý důkladně na vystoupení připravoval je moc. Nevím kdo to píše, nevím co je to za stránku, ale nečtěte to.

Dzamila

"líbí se mi", jak autor tohoto článku píše, co by měl papež a ostatní udělat....!

LidiLidi

Článek obsahuje několik nepravdivých informací - např. hned v začátku to, že sestra byla v dětství nevěřící. To není pravda a informace z toho vyvozené značně negativně ovlivňují. Osobně si myslím, že její pozice na této soutěži může mít i naprosto opačný účinek, než tvrdí článek.

Co se týče těch webovek, celkem je znám a jsem toho názoru, že číst tyhle články by měl pouze člověk s kritickým rozumem, co dokáže vyhodnotit, co je pravda a co je jen manipulace se čtenářem. Jako podnět k zamyšlení možná dobré - pro člověka, co je kritického zamyšlení schopen - ale jinak, jako zdroj pro utváření si názorů na nějakou problematiku dost špatné... bohužel.

Zobrazit 3 komentáře »