PPR a gynekologická poradna

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Dobrý den,
jmenuji se Jana Žižkovská a jsem studentkou Vysoké školy polytechnické v Jihlavě, kde studuji bakalářský studijní obor porodní asistentka. V rámci posledního ročníku zpracovávám bakalářskou práci na téma Návrat plodného období po porodu. Její součástí je výzkumná část, ve které bych ráda oslovila ženy, nejdéle 3 roky od porodu, které by mi byly ochotné zodpovědět pár otázek, jako třeba kdy se začaly sledovat dle STM, případně zda využívaly metodu LAM a jak dlouho po porodu přišlo první krvácení, jaká byla intenzita kojení, zda vysledovaly známky ovulace ještě před prvním krvácením,… Zobrazit více

Dobrý den,
jmenuji se Jana Žižkovská a jsem studentkou Vysoké školy polytechnické v Jihlavě, kde studuji bakalářský studijní obor porodní asistentka. V rámci posledního ročníku zpracovávám bakalářskou práci na téma Návrat plodného období po porodu. Její součástí je výzkumná část, ve které bych ráda oslovila ženy, nejdéle 3 roky od porodu, které by mi byly ochotné zodpovědět pár otázek, jako třeba kdy se začaly sledovat dle STM, případně zda využívaly metodu LAM a jak dlouho po porodu přišlo první krvácení, jaká byla intenzita kojení, zda vysledovaly známky ovulace ještě před prvním krvácením, a také, zda by byly ochotné poskytnout své záznamy sledování po porodu pomocí STM PPR. Pokud byste měla zájem, ozvěte se prosím na e-mail: [email protected] a já se Vám obratem ozvu.

– upraveno
LudmilaLáz

Domnívám se, že je to opravdu ojedinělý výzkum a proto i jménem naší praktikantky Jany Vám děkuji za Vaši ochotu i věnovaný čas.
Lázničková

LudmilaLáz

Kdo byste měla zájem se zapojit, zašlete jí prosím Váš kontakt na
e-mailovou adresu: [email protected] a obratem se Vám ozve
s otázkami do výzkumu.

Zobrazit 2 komentáře »