Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Kvůli věčné žízni na privátě jsem začal experimentovat. Min.12 hodin chlazené různé druhy lahváčů. Eliminoval jsem tím chyby jako špatná teplota, vyšumněnost u čepovaných piv a případnou hospodskou naředěnost, a jejich následnou (ne)oblíbenost. Výsledky výzkumu: nejlíp dopadly piva Kozel 12°, Gambrinus 12°, Pardál 10°, Braník 10°. Naopak největší "patoky" se mi jevily Radegast 12°, Lobkovicz 12°, Krušovice 12° a Zlatopramen 11°. Samozřejmě i zde platilo většinové pravidlo, že dvanáctky jsou lepší než desítky (jinými slovy bych nechtěl pít 10° od Radegastu nebo Krušovic a naopak bych chtěl… Zobrazit více

Kvůli věčné žízni na privátě jsem začal experimentovat. Min.12 hodin chlazené různé druhy lahváčů. Eliminoval jsem tím chyby jako špatná teplota, vyšumněnost u čepovaných piv a případnou hospodskou naředěnost, a jejich následnou (ne)oblíbenost. Výsledky výzkumu: nejlíp dopadly piva Kozel 12°, Gambrinus 12°, Pardál 10°, Braník 10°. Naopak největší "patoky" se mi jevily Radegast 12°, Lobkovicz 12°, Krušovice 12° a Zlatopramen 11°. Samozřejmě i zde platilo většinové pravidlo, že dvanáctky jsou lepší než desítky (jinými slovy bych nechtěl pít 10° od Radegastu nebo Krušovic a naopak bych chtěl ještě zkusit dvanáctky od piv, kde i desítky prošly skvěle jako třeba Pardál a Braník)

Krasnazena

díky, to je hezký. A znáte pivo Bakalář z rakovníka? Moc mi chutná

Krasnazena

Krušovice mi nechutnají
skoro žádné.