PavelFischer

PavelFischer / Pavel Fischer

Ženatý
KMirjam

@maxmilianrex po pravdě zkoušet se nechávám velice nerada. Škoda. Přesto se mohu pokusit, pokud mi aspoň určite, máte-li na mysli jeho užitečnost / škodlivost pro ČR nebo pro mě osobně. Tím bych ráda naznačila, že nenávidět může člověk pouze někoho, kdo se ho osobně týká. Aspoň v tom smyslu, který se mi snažíte podsunout. Já se s ním osobně nikdy nesetkala , tedy ho nemohu v tomto smyslu ani nenávidět.
Jinak o Zemanovi se vy jako já dozvídáme předpokládám pouze z médií. Tady mohu posloužit. Ano, nelíbí se mi, že se o nem píše tolik a tak negativně. Okoli nás sice zrcadlí , ale zrcadlový obraz nás samé zpětné formuje. Myslím, že leckterá média se podílí na stupňování jeho agrese . Aspoň tedy tak

KMirjam

Jinak dobre by se na něm jistě najít dalo. Můj výrok byl však vyjádřením oprávněně obavy o to, že škodí zájmům Ceske republiky a jejich občanů. Jinak osobně je mi po pravdě víceméně lhostejný. A pokud do toho chcete plést " lásku k bližnímu ", ne, utopit se bych ho nenechala kdyby to bylo v mé moci, ani si, jako mnozí, nepřeji jeho smrt.

Zobrazit 18 komentářů »