Ahoj všem,

srdečně vás zdravím a chci se rozloučit z postu šéfredaktorky. Z důvodů hlavně časových vidím, že aby Signály šly dopředu, je potřeba, aby někdo převzal štafetu a jsem ráda, že vám tímto mohu představit novou šéfredaktorku Lenku (@kollenka).

Ať se vám daří!

Terez

Napsat komentář »

Ze zákulisí: momentálně pracuji na vyúčtování dotací za rok 2016 a uzavření účetnictví. Proběhla zatím tajná výměna šéfredaktorky:), chystá se změna s.magazínu. Marketing začíná připravovat propagaci na diecézních setkání mládeže a i na Celostátním setkání v Olomouci. Vývoj: zvaní více lidí do společenství najednou, podpora videí z Vimeo, možnost vložit akce na svůj web, propojení s Facebookem. atd.

Napsat komentář »

Milí přátelé, chtěl bych Vás pozvat do společenství https://www.signaly.cz/forum-signaly-cz, které jsme založili pro diskuzi o Signálech a přímou komunikaci mezi uživateli a Realizačním týmem. Patříte mezi ty, kterým na Signálech záleží, tak budeme rádi i za Vaši zpětnou vazbu. Připomínám, že máte nárok na "firemní" mail a slevu v eshopu. Dále máte nárok na bonusy Klubu přátel. Připomínám a prosím o uhrazení členského příspěvku za rok 2017 ve výši 200 Kč / člena (nově jsme sjednotili výši pracující / studenti) nejlépe do konce března 2017. Děkujeme.

Napsat komentář »