kacarovi3

Před rokem jsem začal trénovat rychlou chůzi a po večerech jsem chodil 10 km.okruhy,které se postupně prodlužovaly.Také jsem se obdivoval tomu nepořádku,co lidé natropí.Někteří věší pneumatiky i na větve stromů.A toho stavebního odpadu,co se naváží přímo po vlečkách na cesty,do každé prohlubně a vedle na hromady.Také jsem psovi vytahoval střepy,které byly rozsypány po celé cestě a dost na husto po dost velké ploše.To už není jen obyčejný nepořádek ale přímo zlá vůle-nenávist k přírodě,ke zvířatům.Jenže kde to hlásit?Je to pouze na asvaltové cestě,mezi poli.Nenosím sebou metlu ani popelnici na zádech ale s takovým přístupem lidí k přírodě asi začnu.Pavel.

organo

Kde to hlásit? Na příslušném Městském či Místním úřadě- Odbor životního prostředí. Pošlou tam Technické služby a nepořádek odstraní. Už jsem to několikrát takhle ohlásila a vždy byl do 3 - 4 dnů nepořádek uklizen.

kacarovi3

Problém je,že ve všední den pracuji 10 hodin a to už každá kancelář je zavřená a o víkendech úředníci nepracují.Musím si sehnat telefonní čísla na ty úředníky.Rád bych to vyzkoušel,zdali někdo z úřadu zvedne prdel a bude v té věci jednat.

organo

Stačí přece zavolat - pracovníci OPdboru životního prostředí jsou povinni ohlášení prověřit. Nahlásí to Technickým službám a ti se postarají o odvoz. Nejsou všichni na úřadech tak špatní a líní...

Zobrazit 4 komentáře »