V záložce blogy přibyla síň slávy soutěže Blog roku a přehled nejaktivnější bloger. Seznam je tvořen dle počtu blogových článků od založení blogu (pokud na blogu po dobu 6 měsíců žádný příspěvek nevyjde, je tento blog z přehledu vyřazen). Upravili jsme písmo v "říká o něm", výpis štítků a eshop do nového designu, upravili zobrazení výzev na mobilu a skrývání obrázku pod menu. Opravili nemožnost rozkliknout skryté komentáře.

Latroj

Hlavně, by bylo potřeba něco udělat s tím hrozným editorem blogů! Aby bylo opět možné editovat v HTML.
"Nejaktivnější bloger" nebo i staré výsledky "Blogu roku" vidět nepotřebuji.

Jan Škrášek

Editovat HTML nepujde a to naprosto zamerne.

Adalberto

"Opravili nemožnost rozkliknout skryté komentáře."
Někde mi to funguje, někde ne, např tady ne:
https://www.signaly.cz/fotky/76917

AssPutin

Nenazrála již doba tento nefunkční paskvil konečně hodit přes palubu; nejlépe i s tím, kdo je za něj zodpovědný, a nasadit předchozí verzi?

Zobrazit 4 komentáře »

Vedle nástěnky uživatele máme nově boxík s nejčerstvějšími slíbenými modlitbami, opravili jsme nefunkční RSS odkaz společenství, opravili jsme na mobilu ve společenství překrývání horního obsahu, odstranili jsme kapitálky u popisu společenství a ukotvili jsme horní lištu editoru blogu, aby při psaní delšího textu neodlezla pryč.

Filioque

Omlouvám se, že tu spamuju, ale zatím neumím tenhle web používat. Můžete mi někdo poradit, jak mám spravovat svůj profil a jak mohu přidávat komentáře k blogům?
Děkuju.

dromedar

@Filioque
2. komentáře: když jste přihlášen/á, komentáře můžete přidávat pod jednotlivé články na většině blogů pomocí editačního pole na konci článku. (Tu a tam má někdo nastaveno, že neautorizovaní nebo jeho ne-přátelé komentovat nesmějí, potom se Vám komentovací pole vůbec nenabídne.)

1. správa profilu:
a) na desktopu: v zelené horní liště najedete myší na profilový obrázek, resp. svůj nick, a z menu, které se rozbalí, vyberete "Nastavení".
b) na telefonech a jiných úzkých obrazovkách: kliknete na tmavozelené tlačítko "hamburger menu" vpravo nahoře. V menu, které se zobrazí, je v prvním řádku vpravo ikona ozubeného kolečka, na tu kliknete.

Zobrazit 8 komentářů »