Upravili jsme zobrazení obrázku u detailu akce (malé obrázky byly zvětšené a deformované), převedli do nového designu "takovou stránku tu nemáme" a dialogové okno "sdílet článek blogu v rámci Signálů", opravili jsme skrývání menu uživatele při menším zobrazení, zobrazili jsme archiv akcí a upravili archiv společenství, umožnili nepřihlášeným zobrazit záložku Přímluvy, umožnili načítat další oznámení v boxíku "Co se děje" na nástěnce uživatele, upravili jsme zobrazení na mobilu stránky se sponzory a hlavní strany pro nepřihlášené uživatele a opravili zobrazení moc velkého obrázku ve… Zobrazit více

Upravili jsme zobrazení obrázku u detailu akce (malé obrázky byly zvětšené a deformované), převedli do nového designu "takovou stránku tu nemáme" a dialogové okno "sdílet článek blogu v rámci Signálů", opravili jsme skrývání menu uživatele při menším zobrazení, zobrazili jsme archiv akcí a upravili archiv společenství, umožnili nepřihlášeným zobrazit záložku Přímluvy, umožnili načítat další oznámení v boxíku "Co se děje" na nástěnce uživatele, upravili jsme zobrazení na mobilu stránky se sponzory a hlavní strany pro nepřihlášené uživatele a opravili zobrazení moc velkého obrázku ve splečenství ve sloupci "stálé info pro členy". Opravujeme i zasílání ohlášek na e-mail.

Václav Vacek

@lukashala - @dtto myslel něco jiného, vlastní aktivity log na svém profilu, ten tady opravdu není. Jinak budeme rádi za pomoc a názor. Spojíme se.

Lukáš Hala

Aha, omlouvám se a díky za objasnění. To jsem asi nikdy nepoužíval (nepotřeboval).

Zobrazit 7 komentářů »

Zastavili jsme nekonečné posouvání u slide prezentace s.magazínu na hlavní straně, přepsali jsme detail "materiálu" do nové grafiky, upravili zobrazení vzkazů na mobilech (už neleze ven), upravili zobrazení homepage webu registrovaných uživatelů na mobilu, upravili zobrazení společenství v přehledu z 4 na 5 a sjednotili zobrazování náhledového obrázku, upravili vzhled výběru "přispět za" pro adminy společenství a upravili zobrazování ohlášek na mobilu.

dromedar

Vždyť je neděle!

Jan Škrášek

Ty ohlášky jako že nefungují v JavaScriptu má být schválně? To snad ne.

Zobrazit 2 komentáře »

Včera jsme se trochu věnovali designovým úpravám ve společenství na mobilu dle připomínek uživatelů: přidali jsme do menu stálé info pro členy, zobrazení členů vedle sebe a ne jen pod sebou, položka členové byla přesunuta do menu společenství, schovali jsme okénko na komentování i komentáře, aby bylo vidět co nejvíce textu z příspěvků, zmenšili jsme mezery mezi jednotlivými příspěvky a roztáhli je do stran. Některé úpravy se objevily i na nástěnce obecně: avatary, kterým se něco líbí, se nyní překrývají a jsou více vlevo, sledovaný blog i sdílený blog má šedé podbarvení, sjednotili jsme… Zobrazit více

Včera jsme se trochu věnovali designovým úpravám ve společenství na mobilu dle připomínek uživatelů: přidali jsme do menu stálé info pro členy, zobrazení členů vedle sebe a ne jen pod sebou, položka členové byla přesunuta do menu společenství, schovali jsme okénko na komentování i komentáře, aby bylo vidět co nejvíce textu z příspěvků, zmenšili jsme mezery mezi jednotlivými příspěvky a roztáhli je do stran. Některé úpravy se objevily i na nástěnce obecně: avatary, kterým se něco líbí, se nyní překrývají a jsou více vlevo, sledovaný blog i sdílený blog má šedé podbarvení, sjednotili jsme velikost avatarů u komentářů a skryli zobrazování url adresy, času a názvu videa při vložení. Také jsme opravili přetékající url odkaz v komentářích

Lukáš Hala

Tyjo, já vidím na mobilu "hamburger" ikonu rozbalovacího menu, aniž bych musel skrolovat doprava. Hustý! :-D

Harrry

Díky.

Zobrazit 6 komentářů »

Při nahrávání fotek na nástěnku jsme dodělali zobrazení progress baru (pomůže při vkládání velkých fotek, kdy je nutné čekat před zveřejněním, než se nahrají na server), upravili jsme fotogalerie do nového designu a změnili pozici a vzhled názvu společenství (u dlouhých názvů kolidoval s menu).

Napsat komentář »

Upravili (zvětšili, sjednotili) jsme velikost písma v boxíku "Co se děje" vedle nástěnky uživatele, opravili jsme deformované zobrazování některých starších avatarů (fotek) uživatelů, opravili jsme velikost šipek, které se ukazují při přejetí myší v horním menu a u společenství jsme zvýšili zobrazení náhledu počtu členů na 20 místo na 18 (nevypadalo to moc hezky).

Clara

Lepší čitelnost "Co se děje" vítám. Bude v budoucnu filtrované, aby každý z uživatelů viděl jen pro něj relevantní novinky = vztahující se k příspěvkům, které má oprávnění si zobrazit?

dromedar

Jsem proti. Toužím i nadále stalkovat přátele i pokud jde o aktivitu pod obsahem, který si zobrazit nemůžu.
I když nějaké grafické rozlišení by mohlo být užitečné.

Václav Vacek

Nevím. Něco by se s tím udělat mohlo, ale nic konkrétního zatím nikdo nevymýšlel. Navíc někteří o to stojí :) Grafické rozlišení by mohl být první krok. Klidně navrhněte, co a jak s tím...

Clara

Z posledních 10 "co se děje" u 7 nemám oprávnění komentovaný/olajkovaný příspěvek zobrazit. :-/ Pro mne tím tento sloupec ztrácí na významu. Když se podařilo jako hlavní stránku zobrazovat nástěnku (což oceňuji), třeba by šlo i "co se děje" rozdělit na "filtrované" a "vše"?

Václav Vacek

Asi jo, ale nejdřív příští rok :) Někam to zapíši...

Zobrazit 5 komentářů »

Upravili jsme vzhled výpisu "říkají o něm" na profilu uživatele, opravené zobrazování velkých článků v s.magazínu, opravili jsme funkci doporučit společenství (lze jen, pokud jsi členem), odstranili jsme kurzívu z popisků polí editace blogu, opraveno zobrazování (nezobrazování) vzkazů při úzkém desktopovém zobrazení.

Napsat komentář »

Opravili jsme postup zakládání společenství (chybné založení bez povinného obrázku), tvorbu url adresy při zakládání blogu, proces založení blogu přepsali do nového designu, vyměnili chybné logo v záhlaví webu (chybělo dlouhé "á") a přidali možnost nastavit si vlastní "hlavní" stránku. Volbu najdeme v nastavení profilu / ostatní / uživatel. Zde je možné si vybrat jako hlavní stránku buď nástěnku nebo výběr ze Signálů. Chová se to tak po kliknutí na logo, po přihlášení i po zadání adresy do vyhledávače (pokud jsem přihlášený). Odstranili jsme i matoucí menu 2 v archivu blogů.

Opravili jsme dohledávání místa konání akce při jejím zadávání, chat (mají jen autorizovaní) je v novém designu, upravili jsme šipku od slide článků na hlavní straně, aby nelezla nad chat, slide se nyní zobrazí až po načtení obrázků (odpadá probliknutí velkého obrázku), dlouhé ohlášky by už neměly lézt mimo zobrazovací okno, v záložce blogy přibyl odkaz pod boxíkem "nejnovější články" na všechny články = archiv, ve výběru článků vlevo v záložce blogy je nově barevný štítek s označením kategorie článku, tlačítko přidat do přátel dostalo novou podobu, opravili jsme zobrazení společenství, které… Zobrazit více

Opravili jsme dohledávání místa konání akce při jejím zadávání, chat (mají jen autorizovaní) je v novém designu, upravili jsme šipku od slide článků na hlavní straně, aby nelezla nad chat, slide se nyní zobrazí až po načtení obrázků (odpadá probliknutí velkého obrázku), dlouhé ohlášky by už neměly lézt mimo zobrazovací okno, v záložce blogy přibyl odkaz pod boxíkem "nejnovější články" na všechny články = archiv, ve výběru článků vlevo v záložce blogy je nově barevný štítek s označením kategorie článku, tlačítko přidat do přátel dostalo novou podobu, opravili jsme zobrazení společenství, které má v popisu url adresu (ocení "Ztroskotanci":), opravena češtinářská chyba u výpisu diskuzí a frekvence pro výpočet nejdiskutovanějších témat (aktuálně posledních 7 dní).

Napsat komentář »

Nepřečtené vzkazy jsou podbarvené šedě, přečtené bíle. V záložce blogy - boxík "Nejnovější články" nově prezentuje všechny vydané články (i od neautorizovaných uživatelů) a do výběru vlevo přibylo i Slovo na den.

– upraveno
Clara

Líbí se mi, že je "Líbí se mi" opět na svém místě vlevo pod příspěvkem. :-)

Zobrazit 1 komentář »