Včera zmizela modrá barva z odkazů a jeden zavináč navíc u zobrazení příspěvku na nástěnce ze společenství, na detailu článku na stránce blogy je pod avatarem autora vpravo tlačítko "přejít na blog", nahraný nebo defaultní obrázek v detailu akce se nově zobrazuje vpravo nad komentáři, znovu je aktivní na proklik nick autora příspěvku na nástěnce (ne jen jeho avatar) a malinko byla ztmaveno barevné pozadí celého webu.

Napsat komentář »

Už máme konečně na nástěnce zase informaci, kdo to ty narozeniny vlastně má:)

Napsat komentář »

Dnes jsme přepsali do nového kabátu registrační formulář, zapomenuté heslo, autorizační rozhraní, výsledky vyhledávání, stránku "na tohle se musíš přihlásit", formulář "přidat materiál", upravili zobrazování anket, kontextové menu na profilu uživatele, nadpis S.magazín (místo S - magazín), zobrazení fotek na nástěnce, psaní vzkazů a na hlavní straně nepřihlášených návštěvníků výpis a odkaz na Slovo na den.

Napsat komentář »

Přepsali jsme nastavení uživatelského profilu do nového designu a opravili mazání komentářů.

dromedar

Vypadá to, že není dostylované https://www.signaly.cz/nastaveni/soukromi , neboť vypadá ještě výrazně hůř než zbytek.

Zobrazit 1 komentář »

Ode dneška jsou vzkazy už v novém designu. Přidali jsme hezčí styl pro zobrazování více fotek na nástěnce, opravili překrývání šipky od slide s.magazínu a nastylovali zobrazení na nástěnce příspěvku ze sledovaného společenství.

Latroj

On už nebyl čas podívat se, jak vypadají vzkazy v novém designu v mobilním zařízení?
Datum a křížek pro smazání vzkazu se nevejdou do určeného prostoru!

dromedar

Škoda, že nemám schovaný screenshot. Sotva která stránka vypadá při srovnání staré a nové podoby tak tristně, jako právě @vzkazy.

Václav Vacek

Vydržte, víme o tom.

Zobrazit 3 komentáře »

Dnes jsme přepsali "všechny ohlášky" do nového a opravili nějaké chyby (např. i zobrazování výzev nebo obrázku u posledního článku výběru z blogů na homepage).

Mindie

Vite, ze polozky vyberu u anketnich otazek nejsou pod sebou? Na Chrome mi staci zmenit u prvku label css hodnotu display: "inline-block" na "block" a volby jsou zas pod sebou, jestli to nejak pomuze...

Václav Vacek

Víme, opravíme...

Zobrazit 2 komentáře »

Zapnuli jsme zase nahrávání fotek na nástěnku a ankety. Také se snad podařilo vyřešit záhadu úzkého sloupce nástěnky u některých uživatelů.

hakuki

Tak ještě snad aby se lidem na nástěnce objevovalo kde co lajlki nebo komentovali, a už budeme bezmála tam, kde jsme byli před měsícem. Beztak, za 160 000,- dnes člověk nic pořádného nekoupí. Ani dům, ani vůz, nic. Lépe si za ty peníze udělat přátele.

Zobrazit 1 komentář »

Vypustili jsme první vylepšení zobrazení nástěnky společenství na mobilech.

Ralf

Mohli byste taky, prosím, poladit prostřední sloupec nástěnky na hlavní straně. Náhledy videí přesahují mimo a snad u každého druhého příspěvku taky řádek s tlačítky. Do mezí se to vrátí jen zmenšením zobrazení stránky, čímž ale obsah začne být nečitelný.

Václav Vacek

Určitě, víme o tom. Je tam hodně nedostatků. Je to v pořadníku.

Latroj

V mobilním zobrazení společenství se není možné dostat ke "Stálým informacím pro členy"
V "Menu spol." tato možnost chybí a nikde jinde se tento sloupec nezobrazuje.

Václav Vacek

Máš pravdu, určitě.

Zobrazit 4 komentáře »

Dnes jsme spustili editaci blogů v novém kabátu. Trvalo to trochu déle, ale už to je venku. I tam se bude ladit, ale nyní pokračujeme na další oblasti. Spravili jsme také zobrazování na homepage nejčtenějších článků a nejdiskutovanějších témat + výběr z blogů. Do přihlašovacího formuláře jsme přidali oznámení chyb, pokud se někomu nepodaří přihlásit.

HonzaPilař

Díky za neustálé vylepšování.

Já bych ale zvlášť ocenil (po vzoru FB) tlačítko "Označit jako přečtené" u aktuálních upozornění, které by je deaktivovalo. Abych na to nemusel vždycky klikat, když chci, aby konkrétní upozornění zbělelo a tvářilo se prohlédnutě. Jinak se tím třeba dost falšuje statistika návštěvnosti blogu.

dromedar

@HonzaPilař stačí otevřít si "Všechny ohlášky" (@ohlasky) a klikat na "Nepřečtené"

HonzaPilař

Takhle to hledat bymě nikdy nenapadlo. Díky!

Václav Vacek

Je fakt, že by to mohlo být už v tom okénku před "všechny ohlášky"...

Zobrazit 4 komentáře »

Přidali jsme ve výpisu všech společenství a moje společenství označení pro správce, v moje společenství odebrali obrázek, na nástěnce do boxíku CO SE DĚJE se vrátilo oznámení o komentářích přátel, pro adminy společenství možnost smazat komentář přesunuta pod 3 tečky a pokračujeme na přepisování zbylých částí webu ze starého designu na nový. Také jsme včera navrhli lepší uspořádání nástěnky a společenství pro mobilní telefony.

Napsat komentář »

Upraveno: přehled společenství zobrazuje jen aktivní (netlející), opraveno stránkování, na mobilu se lze už odhlásit, lze se tam doklikat i na vzkazy, u profilu uživatele na mobilu je už jeho profilovka, přidali jsme slide na homepage v první řadě článků magazínu, vypsáni uživatelé po kliknutí, kterým se něco líbí, rozbalovací menu má 3 tečky místo šipečky, upraven styl editovaného příspěvku, ukotvené zelené menu, výpis avatarů, komu se co líbí, upraveno řádkování v komentářích a dynamické zvětšování toho políčka, tlačítko komentovat přesunuto doprava, přidána chybějící nástěnka v určité… Zobrazit více

Upraveno: přehled společenství zobrazuje jen aktivní (netlející), opraveno stránkování, na mobilu se lze už odhlásit, lze se tam doklikat i na vzkazy, u profilu uživatele na mobilu je už jeho profilovka, přidali jsme slide na homepage v první řadě článků magazínu, vypsáni uživatelé po kliknutí, kterým se něco líbí, rozbalovací menu má 3 tečky místo šipečky, upraven styl editovaného příspěvku, ukotvené zelené menu, výpis avatarů, komu se co líbí, upraveno řádkování v komentářích a dynamické zvětšování toho políčka, tlačítko komentovat přesunuto doprava, přidána chybějící nástěnka v určité velikosti obrazovky, opraveny deformované avatary a nějaké drobnosti. Něco z toho ještě dozná změn, ale postupně. Pokračování příště. Děkujeme za konstruktivní připomínky a podporu.

slachmánek

proč z některých PC nejdou stránky? 502 bad gateway

Zobrazit 1 komentář »

V sobotu jsme rozchodili menu na mobilu, počítadlo ohlášek a vzkazů a opravili spoustu drobností. Také chybně zobrazené razítko autorizovaný uživatel na profilu neautorizovaných uživatelů. Dnes pokračujeme.

Clara

Právě mě pobavil mizící "palec nahoru" - když na něj kliknu, namísto zobrazení, komu se daný komentář líbí, se stránka obnoví a palec zmizí.

Clara

Co mě nebaví je to pidiokénko na psaní komentáře. A seznam těch, co mají narozeniny, s ikonou dáku namísto profiilovkou uživatele, svou funkci příliš neplní.

Zobrazit 17 komentářů »

Po dlouhé době jedna novinka, které si nejde nevšimnout:) Spustili jsme první etapu přechodu na nový design. Ještě toho chybí hodně dodělat, tak vydržte, prosíme. Budeme zde dále upozorňovat na věci, které opravíme nebo doprogramujeme.

Lederhosen

„To co kdo lajkoval nebo komentoval se ukazuje vlevo ve vlastním boxíku vedle nástěnky...Prostě to je jenom jinde.“

Lederhosen


Lederhosen
před okamžikem
„To co kdo lajkoval nebo komentoval se ukazuje vlevo ve vlastním boxíku vedle nástěnky...Prostě to je jenom jinde.“ Žádný boxík vlevo nenacházím.

Zobrazit 22 komentářů »